Karaman Halı Yıkamada Son Sistem

Karaman Halı Yıkama Fabrikası işletmesini Full Otomatik makinalarla donattı.
Ali ARICI Ali ARICI

Bizde Sezonluk değil Dört Mevsim Hizmet

Tepecikler Mahallesi Bişkek Sokakta faaliyet gösteren Karaman Halı Yıkama fabrika sahibi Mustafa Karaman: “ Karaman Halı Yıkamada önce hizmet ve kalite müşteri memnuniyeti en önde gelir. Hizmet için son teknoloji makinelarla hizmet vermektedir. Hizmet faaliyetimiz halılar otomatik makinalarda yıkanır. Yorgan, battaniye, yerinde halı koltuk yıkama hizmetlerimiz devam ediyor. Bölge olarak Başta Geyve ve Köyleri olmak üzere, Alifuatpaşa, Pamukova, Mekece, Taraklı ve köylerine servislermiz mevcuddur. Sorumluluk bilinci şiarımızdır. Her türlü halı yıkayarak 24 saatte teslim ediyoruz.
Müşterilerimiz 517 39 49 telefonumuzu aradıklarında servis araçlarımız evlerden halılar alındıktan sonra aynı titizlilikle evlere teslim edilir.

Tepecikler Mahallesi Hastepe Camii altında hizmet verirken, yeni yerimiz olan Tepecikler Türk Telekom arkasında kendi yerimizde çalışmalarımız devam ediyor.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs