Ali İnci’den Geyveli Öğrencilere Destek

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci; en güzel yatırım, insana yapılan yatırımdır,dedi.

Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Milli Eğitim Müdürü Beşir Nalbant, şube müdürü Mehmet Doğan, Halk Eğitim Müdürü İrfan Karaçayır, METEM müdürü Tekin Bayer ve Cemal Gürsel Ortaokulu müdürü Serkan Korkmaz Hendek Belediye başkanı Ali İnci’yi ziyaret ettiler.

Geyve MEM Beşir Nalbant, Başkan Ali İnci’ye ebru tablosu hediye ederken 2013-2014 eğitim öğretim yılında okullarda yapacakları yeni projeleri açıkladı:“Sayın Başkanım, Geyve Kaymakamımız İdris Akbıyık’ın da selamı var. Kaymakamımızın başlatmış olduğu “Bir kitap, bir insan” projesiyle öğrencilerin milli ve manevi yönden yetişmesini destekleyecek eserler alıp okutmak istiyoruz. Bu kampanyamıza sizin de destek olmanızı bekliyoruz.” dedi.

Geyve MEM’den gelen misafirleri çok iyi karşılayan Hendek belediye başkanı Ali İnci“ Ben de Beden Eğitimi öğretmeni olduğum için okulların, öğretmenlerin durumunu gayet iyi biliyorum. İnsan eğitimine yapılan yatırım en iyi yatırımdır. Geyve’nin benim kalbimde çok özel bir yeri vardır. Bunun için çocukların eğitimi için üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız.”dedi.


Başkan İnci Geyveli misafirlerini Bayrak Tepe’yi de gezdirdi.

Geyve MEM Beşir Nalbant, Başkan Ali İnci’ye: “Bizi çok iyi ağırladınız. Olağanüstü bir ev sahipliği yaptınız. Size teşekkür ederiz.” dedi. 

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs