Geyve İmam-Hatip Ortaokuluna Büyük Teveccüh

Geyve İmam Hatip Ortaokulu'nun ön kayıtlar başladı.
Editör Editör

2012-2013 yılında başarıları ile adından söz ettiren Geyve İmam Hatip Ortaokulu'na vatandaşlar ve öğrenciler büyük ilgi gösteriyor.

Geyve İmam Hatip Ortaokulu'nda, ilkokul 4. sınıfı bitiren öğrenciler ile geçen yıl herhangi bir okulun 5. sınıfında okuyan öğrenciler de 6. sınıfa kayıt yaptırabilecek.

Geyve İmam-Hatip Ortaokul Müdürü Ahmet Erol, İmam Hatip Ortaokulu'na kayıtların başladığını söyledi. Ön kayıt için öğrenci ya da velisinin nüfus cüzdanı ile okulu ziyaret etmelerinin yeterli olacağını belirten Erol , kayıtların okulumuzda yapılacağını ifade etti.

Öğrencilerin, 2012-2013 eğitim öğretim yılında çok başarılı olduklarını kaydeden Erol, "Matematik, türkçe, fen ve teknoloji, sosyal bilgiler gibi kültür derslerindeki başarıya ek olarak Kur'an-ı Kerim, Arapça ve Peygamberimizin (sas) hayatı gibi derslerde de çok başarılı oldular. Akademik başarıları yanında İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri önemli kültürel faaliyetlerde bulunarak, sene içinde velilere yönelik başarılı bir etkinlik düzenleyip, yıl sonunda ise Kur'an-ı Kerim okuma, ezan okuma, ilahi ve şiir okuma yarışması düzenledik." diye konuştu.

Vatandaşlar tarafından büyük teveccüh gören okulun, birçok yerde öğrencileri yerleştirecek bina bulmakta sıkıntı yaşadığını ifade eden Erol, "İlçemizde de aynı sıkıntı yaşandı. İmam Hatip Ortaokulu'nda okumak isteyen öğrenci sayısı çok fazlaydı ama yer bulunamadığı için GİMDER Yönetimi tarafından geçici olarak Geyve İmam-Hatip yurdu tahsis edildi. Bu imkanlarla ancak 150 öğrenci bu yurdumuz okula dönüştürerek öğrenim gördü." dedi.

Geyve İmam-Hatip Ortaokul Müdürü Ahmet Erol, 2013-2014 eğitim öğretim yılında İmam Hatip Ortaokulu için GİMDER Yönetimi çalışmaları sonucu bu yıl 16 Derslik Geyve İmam-Hatip Ortaokulu yatırıma alındı. Şuan yer çalışmalarını yapıyorlar, en yakın zamanda yapımına başlanarak güzel bir okula kavuşacağız inşallah. Yeni hizmet binasında imkanlar çok daha geniş olacak. İmam Hatip Ortaokulu'ndan mezun olan öğrenciler Fen liselerine, Sosyal Liseler ve Öğretmen Liseleri ile İmam Hatip dışında diğer okullara da kayıt yaptırabilirler." şeklinde konuştu.

Mutlu ERTUĞ
GeyveHaber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs