İmam-Hatip Ortaokulları Sizleri Bekliyor

İkinci 4'de Buluşalım
Editör Editör

Haydi İmam-Hatip OrtaOkulu'na

Geyve İmam-Hatip Ortaokulu’ nda kayıtlar devam ediyor. 4+4+4 Eğitim sistemiyle aileler çocuklarının ikinci dörtte iki seçeneği bulunuyor; İmam-Hatip Ortaokulları ve düz ortaokulları. 

GİMDER (Geyve İmam-Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği)’ den yapılan açıklamada; " Geyve İmam-Hatip ortaokulumuzun kayıtları tüm hızıyla devam ediyor. 4.Sınıftan 5.Sınıfa geçenler ile 5.Sınıftan 6.Sınıfa geçen öğrencilerin kayıtları alınmaya başladı. Öğrenciler İkinci dörtte normal derslerin yanında Kur-anı Kerim, Peygamber Efendimizin Hayatı, Arapça ve Temel Dini Bilgiler gibi dersler alıyorlar. Ailelerden isteğimiz çocuklarını en azından ikinci dörtte imam-hatip ortaokuluna göndererek temel dini bilgilerin öğrenmelerini çocuklarına sağlamalarıdır. İmam-hatip Ortaokulundan sonra istediği Fen lisesi, Anadolu lisesi, Meslek lisesine devam edebilirler. Geyve İmam-Hatip Ortaokulumuz bu sene ilk olmasına rağmen ilçemizde Seviye Tespit Sınavında 17 ortaokul arasından okul olarak birinci gelmiş ve bu başarılarını da devam ettirecektir. İmam-Hatip Ortaokulumuzda okul idaresinin ve hocalarının hafta sonu etüt çalışmaları çocukların kişisel gelişimini ve ders başarısını daha da yükseltmektedir. Yeni Geyve İmam-Hatip Ortaokulumuz ilçemizin çok güzel yerinde beş ay sonra inşaatına başlıyor ve iki sene içerisinde eğitim-öğretim hayatına başlayacak. GİMDER olarak mezunlarımızdan ricamız ailesinden yakınından, mahallesinden ikinci dörtte en az bir öğrencinin kayıt edilmesini sağlamasıdır." açıklamasında bulunuldu.

Mutlu ERTUĞ
GeyveHaber 


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs