Devlet Hastanesi’ne 4 Yeni Doktor

Geyve Devlet Hastanesinde Yeni Poliklinikler Hizmet Vermeye Başladı.

Editör Editör

Geyve Devlet Hastanesi her geçen gün doktor kadrosunu güçlendiriyor.

Haftanın Beş Günü Hizmet verecek

Geyve Devlet Hastanesinde, bölge hastanesi olma özelliği ile her geçen gün artan hasta trafiğine orantılı olarak artan poliklinik hizmetlerine yenileri eklenmeye devam ediyor. KBB, Üroloji polikliniğinden sonra vatandaşlara daha iyi hizmet verme adına yapılan çalışmalar sonucunda Anestezi, Göğüs Hastalıkları ve Enfeksiyon Hastalıkları polikliniği hizmet vermeye başladı.

Geyve Devlet Hastanesi başhekimi Opr. Dr. Murat Akgül: “Devlet Hastanesinde oluşturulan yeni polikliniklerden, Anestezi Polikliniğinde Uzm. Dr. Tuğba Pelit, Göğüs Hastalıkları Polikliniğinde Uzm. Dr. Canan Saka, Enfeksiyon Hastalıkları Polikliniğinde Uzm. Dr. Selma Bezirgân ve Göz hastalıkları polikliniğinde Serra Yıldız ile Bir adet de tam teçhizatlı Ford marka sıfır kilometre ambulans hizmete başladı.”dedi.

Alo 182 ve İnternetten Randevu alınıyor

Devlet hastanesi bünyesinde açılan yeni polikliniklere müracaat edecek hastaların tanı ve tedavi amacı ile Alo 182, internet randevu hattı veya hastaneden beklemeden sıra alabiliyorlar.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs