Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Sakarya’ ya Geliyor

GİMDER Yeni Geyve İmam-Hatip Lisesi Açılışı ve Yeni Geyve İmam-Hatip Ortaokul Temel Atılışı Davetini Yapacağız
Editör Editör

Bir dizi görüşmelerde bulunmak üzere Ankara’ da olan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada, '' Sayın Başbakanımız 27 Aralık günü Sakarya'ya geleceğini, Sayın Başbakanımızı 27 Aralıkta en iyi şekilde ağırlamak için çalışacaklarını, Başbakan Erdoğan'ın Aralık ayında ilimize yapacağı ziyaretten önce hazırlıklara başlayacaklarını belirtti.


GİMDER “ Yeni Geyve İmam-Hatip Lisesi Açılışı ve Yeni Geyve İmam-Hatip Ortaokul Temel Atılışı Davetini Yapacağız “


Geyve İmam-Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği ( GİMDER ) ‘ den yapılan açıklamada" İlçemizin en modern binası olan Yeni  Geyve  İmam-Hatip Lisesimizin açılışını Başbakanımız ile yapmak istiyoruz. Uzun süredir arsa tahsisi için uğraştığımız Yeni Geyve İmam-Hatip Ortaokulu' nun 27 Aralık tarihine kadar yer tahsis işlemini bitirmiş ve ihalesini tamamlamış olacağız. Başbakanımızın 27 Aralık Cuma günkü Sakarya ziyaretinde Geyve’ mizde Yeni İmam-Hatip Okullarımızın Lisemizin açılışını, ortaokulumuzun temel atışını Başbakanımız, Milli Eğitim Bakanımız, ÖNDER Genel Başkanımız, Mezunlarımız ve Mensuplarımız, Geyve halkımızla bu ortak sevinci   beraberce yaşamayı planlıyoruz.” açıklamasında bulunuldu. 


Mutlu ERTUĞ
GeyveHaber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs