Alifuatpaşa Ortaokulu'ndan “Bilim Fuarı”

Geyve Alifuatpaşa Mahallesi Ortaokulu öğrencilerinin projelerinden oluşan ve TÜBİTAK destekli “Bilim Fuarı” okulun çok maksatlı salonunda açıldı.
Editör Editör

 Saygı Duruşu yapıldı. İstiklal Marşı birlikte okundu.

Programı okul öğretmeni Sevil Emiroğlu sundu.

Okul Müdürü Bahatdin Aydemir hoş geldiniz konuşması yaptı. Hava muhalefeti nedeniyle, okul müdürü konuşmasını kısa kesti ve program akışında da değişiklikler yapıldı.

Projelerin tanıtıldığı serginin açılış kurdelesini, İlçe Kaymakamı İdris Akbıyık ile Kaymakam refiki Abdullah Huzeyfe Çakmak kesti. Açılış programına; İlçe Kaymakamı İdris Akbıyık ve Kaymakam Refiki Abdullah Huzeyfe Çakmak, daire amirleri, okul yöneticileri, Geyve Belediyesi MHP meclis üyesi Sebati Koçsar, misafirler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Sergide projelerini sunan öğrenciler ile tek tek ilgilenen Kaymakam Akbıyık, açıklamaları dikkatle dinledi. Öğrencileri kutladı.

Fuar Sergisinin açılışına gelen misafirlere İkramlarda bulunuldu.İkramlar sırasında; okul 6/B öğrencisi Şilan Kaçmaz konuklara kemanı ile mini bir konser verdi. 

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs