Çanakkale Şehitlerini Anma ve Kutlama Programı Yapıldı

Geyve Elvan Bey Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan program, Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi Mimar Mehmet Coşkun Konferans Salonu’nda yapıldı.
Editör Editör

Programa; Geyve Kaymakamı İlyas Memiş, Geyve Belediye başkanı Murat Kaya, Kaymakamlık Yazıişleri Müdürü Atilla Vardar, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jand. Ütğm. Raşit Gökhan Civek, Cumhuriyet Savcısı Tacettin Akyol, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Duman, MEM Mehmet Doğan, HEM Müdürü Mustafa Doğan, Muharip Gaziler Başkanı Ekrem Uysal, Okul yöneticileri ile öğrenciler katıldı.

Program; Saygı Duruşu yapılması ve İstiklal Marşı’nın birlikte okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı, Çanakkale Geçilmez şiirinin yorumlanması izledi. Şehidin Mektubunun okunmasından sonra oratoryo ve slâyt gösterisi yapıldı. Şehit Annesi piyesi, Çanakkale Türküsü ile Eledim Eledim şarkısının yorumlanması yapıldı. Program kapanış ile son buldu.

Programın sunumunu Geyve Elvan Bey Anadolu Lisesi öğretmenleri; Medine Ceylan ile Özge Duyduk yaptı.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE GÜNDEM

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs