Akbıyık ve Nalbant’tan Okul Ziyareti

Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Beşir Nalbant, ME Şube Müdürü Mehmet Doğan, Geyve METEM(Mesleki Teknik Eğitim Merkezi) Müdürü Tekin Bayer ile beraber “GEHAP” projesi kapsamında “1 Kitap, 1 İnsan” uygulaması kapsamında; Bozören Köyü, Kozan Köyü ve Bayat Köy okullarını ziyaret etti.

Editör Editör

Bozören Köyü Okulu;

Kaymakam İdris Akbıyık ve beraberindekilerin ilk durağı Bozören Köyü oldu. Köy Muhtarı Mehmet Ünalır ve Köy Öğretmeni Selim Tunç misafirlerini kapıda karşıladı. Kaymakam Akbıyık sınıfa girerek öğretmen Tunç’tan tek sınıfta 1.2.3. ve 4. sınıfların eğitimi konusunda bilgi aldı. Öğrencilerle hasbihal eden Akbıyık, onlara ne olmak istediklerini sordu. 

Bozören Köy Muhtarı Ünalır, okulun noksanları konusunda taleplerini iletti.

Kozan Köyü Mehmet-Ayşe Akgül Okulu;

Kaymakam Akbıyık ve beraberindeki heyet Kozan köyüne gitmeden evvel yol üzerinde bulunan ve Çardak Köyü’ne geçişi sağlayan Sakarya Köprüsü’nde incelemelerde bulundu.

Mehmet Ayşe Akgül Ortaokulu Müdürü Vedat Duman ve Köy Muhtarı Mustafa Güner misafirlerini okul kapısında karşıladı. 

Kaymakam Akbıyık ve beraberinde bulunan heyet Türkçe Öğretmeni Fatma Çetin’in dersine girerek öğrencilerle konuştu ve

öğrencilere kitap dağıttı. 

Öğretmenler odasında yapılan toplantıda Kaymakam Akbıyık yapılan ziyaret ile ilgili kısa bilgiler verdi ve yaptığınız işi zevk alarak yapın dedi. METEM Müdürü Tekin Bayer öğretmenlere “1 Kitap – 1 İnsan Projesi” konusunda bilgiler verdi.

Bayat Köyü Okulu;

Heyetin son durağı Bayat Köyü oldu. Köy Muhtarı Mehmet Şafak misafirlerini okulun kapısında karşıladı. Kaymakam ve beraberindeki heyet 1 ve 2. Sınıfları ziyaret edip Öğretmen Celal Okan’dan bilgi aldı. 

Diğer sınıf öğretmeni Larzan Çaka konuklara yaptıkları konusunda kısa bilgiler verdi. Kaymakam Akbıyık ve yanındakiler anasınıfını ziyaret etti. Anasınıfı öğretmeni Betül Kocaman öğrencileri ile ilgili bilgiler verdi. Kaymakam miniklere hangi takımı tuttuklarını sordu, cimbom deyenlerle çak yaptı.

Köy Muhtarı Mehmet Şafak, konuklarını Köy Futbol Sahasına götürdü. Kaymakam Akbıyık, Futbol saha’sı konusunda anlatılanları dikkatle dinledi ve yapılacaklar konusunda Muhtarın yanında olduğunu ifade etti.

Kaymakam ve beraberindeki heyet köy kahvesine geçerek kahvede bulunan köylülerle sohbet edip çay içti. Kaymakam Akbıyık, ürün durumu ve ürün fiyatları konusunda kendisine aktarılanları dikkatle dinledi. 

Çay ve sohbetten sonra heyet İlçeye geri döndü.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs