Bir Kitap Bir İnsan Projesi Hedefine Ulaştı

Geyve kaymakamı İdris Akbıyık’ın başlattığı; Bir kitap bir insan, değerler eğitimi projesi hedefine ulaştı.



Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Milli Eğitim Müdürü Beşir Nalbant, şube müdürleri Davut Karamehmetoğlu ve Mehmet Doğan, HEM İrfan Karaçayır, METEM müdürü Tekin Bayer ile Cemal Gürsel Ortaokulu müdürü Serkan Korkmaz’dan oluşan Bir kitap bir insan projesi ekibi; yaz tatilinde maddi destek için koşturdu.

 

İlköğretim Haftası töreninde, ptoje hakkında bir açıklama yapan METEM müdürü Tekin Bayer: “Sayın kaymakamım, Sayın Garnizon komutanım, Sayın belediye başkanım, değerli öğretmen arkadaşlarım, sevgili öğrenciler ve basınımızın güzide mensupları: Bir kitap bir insan projemizi hayata geçirmek için maddi yönden bizleri destekleyen; Geyve Belediye başkanı Murat Kaya, Sakarya Büyükşehir Belediye başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek belediye başkanı Ali İnci, Arifiye belediye başkanı İsmail Karakullukçu, Alifuatpaşa belediye başkanı Şuayip Erkan Çalık, Şen Piliç, Ölmez Ticaret adına Hüseyin Ölmez, Buzdağ Ticaret ve Proco Plastik’e teşekkür ederim. Sizlerin desteğiyle aldığımız kitaplar, ilçemizde 5.6.7.8.9.10 ve 11.sınıflarda okuyan 5 bin öğrenciye dağıtılmak üzere Sayın Kaymakamımız İdris Akbıyık tarafından okul müdürlerine teslim edilecektir.

 

Sevgili öğrenciler; sizlere dağıtacağımız bu kitapları:

-Geleceğimizi kurtarmak için,

-Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için,

-En iyi okulları kazanmak için,

-Hepsinden önemlisi, iyi birer insan olmak için okumalısınız.” dedi.

 

 

Mehmet AYDOĞAN
Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs