Geyve’nin Edebiyatçıları Toplandı

Geyve’deki liselerde Türk Dili ve Edebiyatı derslerine giren öğretmenler zümre toplantısında bir araya geldi.

Editör Editör

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi salonunda yapılan zümre toplantısına; Türkan Yürek, Nisa Ayfer Erkan, Deniz Akın,  Hilal Erdoğdu, Çağla Erboğa, Bahar Tetik, Şirin Yıldır, Halide Akbaş, Seda Akbulut, Secda Çuhadar; Selim Şen, Mehmet Aydoğan, Muhammet Demir, Fikret Oruç, Erdal Altay, Adem Yılmaz, Murat Sipahi, Bülent Sayak, Emre Başkaya ve Turgay Küçüktepe katıldı.

 

METEM müdürü Tekin Bayer, edebiyat öğretmenlerine; GEHAP ve Bir kitap bir insan projesi hakkında yaptığı açıklamada özetle şunları söyledi: “Sayın kaymakamımız İdris Akbulut’un eğitime verdiği önemden dolayı, Bir kitap bir insan projesini başlattı. Yaz tatilinde MEM Beşir Nalbant hocamızla beraber proje ekibimiz; belediyeleri ve fabrikaları gezerek 55 bin lira civarında para topladık. Bu parayla 5.sınıftan 11. sınıfa kadar ilçemizdeki tüm öğrencilere milli ve manevi değerlerimizi benimsetecek kitaplar aldık. Öğrencilerin bu kitapları okumalarını teşvik etmenizi bekliyoruz.”dedi.

 

Edebiyat öğretmenleri; yıllık planların yapılması, derslerin işlenişi, öğrencileri derse katmak, kutlanacak önemli gün ve haftalar, YGS ve LYS’ye hazırlık gibi konularda görüş alış-verişi yaparak zümre toplantısını sona erdirdi. 

 

Mehmet AYDOĞAN
Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs