MEM’den 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Değerlendirme Toplantısı

Milli Eğitim Müdürlüğü(MEM) tarafından, Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi Konferans Salonu’nda Okul Müdürlerine yönelik “Paylaşım Değerlendirme Toplantısı” yapıldı.

Editör Editör

Toplantıya iştirak eden Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık açılış konuşmasında; İyi bir öğrencinin yetiştirilmesi için neler gerektiğini, okul müdürünün önemini, sınavlarda Geyve olarak iyi bir yerde olduğumuzu, törenlere katılımın önemini, okullardaki temizlik ortamının eğitimle alakalı olduğunu, bu öğretim yılında da başarının geleceğine inandığını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Beşir Nalbant geçen yılda alınan sonuçlar ile ilgili olarak slâyt destekli açıklamalarda bulundu.

Geyve Gazipaşa Okul Müdürü Ali Aydoğdu, Geyve Ali Fuat BAşgil Anadolu Lisesi Müdürü Kamil Süzen, Geyve Anadolu Lisesi Müdürü Fatma Eda Sancaklı, Geyve METEM Müdürü Tekin Bayer, Geyve Ortaokulu Müdürü H.İsmail Selçuk, 2013 – 2014 eğitim-öğretim yılında yapmayı planladıkları çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

Geyve MEM Beşir Nalbant

Geyve Gazipaşa Ortaokulu Müdürü Ali Aydoğdu

GAFBAL Müdürü Kamil Süzen
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs