Geyve'de Madalyalı Kan Bağışçısı

Gönüllü kan bağış ekibi geldiği zamanlarda periyodik olarak 3 ayda bir kan verdiği için kendisine Bronz madalya ile beratı verildi.
Editör Editör

Bir damla kan hayat kurtarır

Gönüllü Kan bağışçısı Geyve Ali Kır: “Üç ayda bir periyodik olarak kan vermediğimiz zamanlarda rahatsız oluyoruz. Kan verdiğimiz zaman ise daha rahat ve dinç oluyoruz. Bir damla kan bir hayat kurtarır. Kan vermeğe gelen gönüllü insanların yanında bir arkadaşlarını daha getirmeleri çok iyi olur.


Hemşehrilerimizi gönüllü kan vermeleri için davet ediyorum. Vatandaşlarımızı kan bağışında bulunmaya davet ediyorum. Kan vermekle hem kutsal bir görevi yerine getiriyor hem de kendi kanınızı tazeleyerek sağlığınıza katkıda bulunuyorsunuz. Kan vermeğe gelen gönül erlerimizin yanında bir arkadaşlarını da beraber getirmelerini istiyorum. Bir gün size de kan gerekli olabileceğini asla aklınızdan çıkarmayınız.” diye konuşan Ali Kır; sözlerini şöyle sürdürdü:

ALLAH'da onun ihtiyaçlarını karşılar

“Canlıların ve bilhassa insanların hayatlarının devam etmesi için kan önemli bir unsurdur. Ülke olarak, kendi kanlarımızı kendi bünyemizden tedarik etmeliyiz. Bizim kültürümüzde insanların ihtiyaçlarını görenin ALLAH(C.C.)da ihtiyaçlarını görür. Bir insan kurtarmak, bütün insanları kurtarmak gibidir. Onun için kan bağışına önem vermeliyiz.”

Şimdiye kadar 20 nin üzerinde kan verdim. 10 ünite kan verene, beratı ile beraber bronz madalya veriyorlar. 10 ünite fazladan verdiğim kanların kaydını bulamadılar. Sadece 10 ünite kan bağışı için madalya ve beratını verdiler.”şeklinde konuştu.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs