Lise Müdürleri Kaymakamlık'ta Toplandı

Lise Müdürleri Kaymakam Akbıyık’ı makamında ziyaret etti.

Editör Editör

Toplumun refah içinde daha iyi yaşaması, o toplumun bireylerine verilen daha iyi eğitimle mümkündür.

2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında İlçemizde bulunan Lise Müdürleri ile "Eğitimde Başarı" konulu toplantı yapıldı.

Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık başkanlığında yapılan toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Beşir Nalbant, Geyve Anadolu Lisesi Müdürü Fatma Sancaklı, METEM Müdürü Tekin Bayar, Geyve Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Ahmet Şengül, İmam-Hatip Lisesi Müdürü Ali Arıcıoğlu, Alifuat Başgil Anadolu Lisesi Müdürü Kamil Süzen katıldı.

Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık: “İlçemiz Lise öğrencilerinin LGS ve YGS sınavlarında başarılı olabilmeleri için destekleyelim. 12. Sınıflara deneme sınavı yapalım. Üniversite sınavına girecek olan muhtaç öğrencileri dershaneye gönderelim. Her öğrenciye kaynak kitap verelim.” dedi.

Geyve MEM Beşir Nalbant: “Kaymakamımıza ilçemizdeki öğrencilerin başarı seviyesinin yükselmesi için bizleri destekledikleri için teşekkür ederiz. Kaymakamlığımızın desteği sayesinde bu yıl üniversite sınavındaki öğrencilerin performansı daha da yükselecektir.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER



#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs