MHP Karıştı

Taşdemir, 'Partimizin darbe alacağı aşikardır'
Ali ARICI Ali ARICI
Millyetçi Hareket Partisi Adapazarı Teşkilatı, MHP Genel Merkez tarafından kapatıldı. Konuyla ilgili basın açıklaması yapan İlçe Başkanı Selçuk Taşdemir, “Bu yanlış karardan dolayı partimizin Sakarya’da önemli bir darbe alacağı aşikardır” dedi.

MHP Adapazarı İlçe Başkanı Selçuk Taşdemir yaptığı açıklamada, “Milliyetçi Hareket Partisi Adapazarı ilçe delegelerinin iradesiyle olan kongrede seçilen ilçe yönetimimiz bugün itibariyle genel merkezimiz tarafından alınan kararla, kolluk kuvvetleri marifetiyle kapatılmıştır. Kapatma kararı fax mesajıyla teşkilatımıza bildirilmiştir” dedi.

“BAŞARI VE ÜSTÜN GAYRET”

Taşdemir, “Adapazarı İlçe Teşkilatı seçildiğimiz günden bugüne kadar partimizi her zemin ve platformda başarı ve üstün gayretle temsil etmiştir. Eski ilçe başkanımızın belediye başkan aday adaylığıyla boşalan ilçe başkanlığı da parti tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereğince ilçe yönetiminin oy birliğiyle aldığı karar neticesinde tarafıma tevdi edilmiştir.

“MAKAMLAR GELİP GEÇİCİDİR”


İlçe başkanlığına seçildiğim günden itibaren yönetim kurulumuz ve partililerimizle birlikte Adapazarı’nda yerel iktidarı ele geçirmek için geçmişte olduğu gibi çalışmalarımız aynı kararlılıkla devam etmiştir. Adapazarı ilçe yönetiminde hiçbir yönetici kişiliğini ilçe yöneticiliği görevinden almamaktadır. Makamlar gelip geçicidir, önemli olan partimizdir.” şeklinde konuştu.

“DIŞLANMAYA TABİ TUTULDUK”


Taşdemir, “Göreve geldiğimiz günden beri yönetimimiz, bizden kaynaklı herhangi bir problem olmamasına rağmen, Ülkücülükle ve dava arkadaşlığıyla izah edemeyeceğimiz bir tutumla il teşkilatı tarafından bir dışlanmaya tabi tutulduğumuz da açıktır. Milliyetçi Ülkücü harekete hiçbir fayda getirmeyecek, aksine seçimler yaklaşırken il teşkilatımızın genel merkezimize aldırdığı bu yanlış karardan dolayı partimizin Sakarya’da önemli bir darbe alacağı aşikardır.” ifadelerini kullandı.

“SON DERECE ÜZÜNTÜLÜYÜZ”


Taşdemir açıklamasının devamında şunları söyledi: “İlçe yönetimimiz seçilmişlerimiz ve tabanımızla alınan bu karardan dolayı partimiz adına son derece üzüntülüyüz. Sakaryada Milliyetçi Hareket Partisi şahsi ikbal, kompleks ve hırslara kurban edilmektedir. Elbet gün gelecek Milliyetçi Hareket Partisi’ne Sakarya’da bu durumlara sokan Ülkücü kılıklı, gözünü hırs bürümüş sözüm ona dava adamlarına bu teşkilat mutlaka hesap soracaktır.

“ÇOK ŞEYİ İÇİMİZE ATIYORUZ”


Partimize daha fazla zarar vermeme adına söyleyecek çok şeyi içimize atarak partimizi kilitliyor, ilçe teşkilatımızın anahtarını genel merkezin isteği doğrultusunda kolluk kuvvetlerine teslim ediyoruz. Bu güne kadar birlikte görev yaptığım yönetim kurulumuza, kadın kollarımıza, seçilmişlerimize ve bütün parti tabanımıza teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.”

KONFERANS İPTAL EDİLDİ


İlçe Başkanı Selçuk Taşdemir’den sonra söz alan MHP Adapazarı ilçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Acartürk Gezer, 2 Kasım Cumartesi günü düzenlenecek olan ‘Dünyanın Ortadoğu Savaşı ve Türkiye’nin Stratejisi’ konulu konferansın iptal edildiği bilgisini verdi. #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs