Şuayip Erkan Çalık AK Parti'den Aday Adayı VİDEO!

Alifuatpaşa Belediye başkanı Şuayip Erkan Çalık, AK Parti'den Geyve Belediyesi için aday adaylığı başvurusunu yaptı.
Editör Editör
Başkan Çalık; Alifuatpaşa AK Parti yönetim kurulu üyeleri ile kadın kolları birlikte AK Parti Geyve İlçe başkanlığına gelerek ilçe sekreteri ve başkan yardımcısı Raif Alev'e dilekçesini vererek evrakını aldı.

Şuayip Erkan Çalık dilekçesini teslim ederken yapmış olduğu basın açıklamasında şunları söyledi:

“Çok değerli kadın kolları başkanımız, gençlik kolları başkanımız ve onların değerli yöneticileri, çok değerli gönül dostları, değerli basın mensupları; bugün aramızda olmak isteyipte gelemeyen, telefonla hayırlı olsun dileklerini ileten, bütün gönül dostlarımı ve sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Diğer partiler aday bulmakta zorlanıyorlar

Sayın başkanımında dile getirdiği gibi, demokrasinin güzelliği aday adaylığı süreci her partide olduğu gibi Ak Parti'de de başlamış durumda halkımızın hangi partiye daha çok teveccüh ettiğini benim ifade etmeme gerek yok. Sizler de yakinen bu olayı takip ediyorsunuz. Diğer partilerde aday bulmakta zor bulunurken, Ak Parti'de sizin de müşahede ettiğiniz gibi aday bolluğu yaşanmakta.

Adaylığı düşünmüyordum

Ben de bu süreçte burada sizlerle paylaşıyorum aday olmayı düşünmüyordum. Yapmış olduğumuz hizmetler 2011 ara seçimlerde yapmış olduğumuz hizmetlerin teşkilatımızın halkımızın nazarında çok teveccüh görmesi, takdire şayan görünmesi, bize defalarca teşekkür edip önümüze geçmeleri, telefonla olumlu eleştirileri bize iletmeleri ve ayrıca aday adaylığı süreci başladığında teşkilatımdaki arkadaşlarımın, meclis üyesindeki kardeşlerimin, aynı zamanda Geyve'deki ve Alifuatpaşa'daki dost ve kardeşlerimin yapmış olduğumuz bu hizmetleri görüp, sizleri de Geyve'de başkan adayı ve başkan olarak görmek istediklerini bana defalarca telefonla olsun, yüzyüze olsun, gördüklerinde olsun veya birinin vasıtasıyla selam yollayıp bunları bana iletmeleri, işin açıkçası bugünkü başvuru yapmamı daha zorunlu hale getirdi. İnşallah, bundan sonraki süreçte kendilerine layık oluruz.

Partiye sahip çıkacağız

Benim bildiğim kadarıyla şu anda mevcut belediye başkanımız Murat Kaya ve benim yapacağım müracaatla Ak Parti Geyve ilçe teşkilatına iki aday adayı olacak. Bundan sonraki süreç sanırım 31 Ekim'de sona erecek. Her kim aday adayı olursa mevlam herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin. Buradan medyanın aracılığıyla da diğer partideki kardeşlerime seslenmek istiyorum. Bu partideki gönüldaşlar, bu partide görev yapan arkadaşlar her zaman başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu partiye sahip çıkmıştır ve sahip çıkmaya da devam edecektir.

Biz biriz, beraberiz, birlikteyiz

Aday adaylığının bol olması, çok olması nihayetinde içlerinden bir adayın belirlenmesi, bu noktada seçilemeyen aday adaylarının partiye küseceği, darılacağı, kırılacağı, kırgınlıklar oluşacağı gibi içlerinde böyle bir duygu, ellerini ovuşturarak fırsat bekleme gibi bir niyetleri varsa, boşuna heveslenmesinler, boşuna beklemesinler. Biz biriz, beraberiz, birlikteyiz. Aday, her kim olursa olsun hep beraber bundan önceki seçimde olduğu gibi, bu seçimdede bu parti bayrağını Allah nasip ederse Geyve seçimlerinde aday kim olursa olsun, tekrardan Ak Parti bayrağını Geyve Belediyesi'nde dalgalandıracağız inşallah.

Alifuatpaşa'daki hizmetlerimiz ortada

2011 yılından bu zamana kadar, yaklaşık 28-29 ayda Alifuatpaşa'daki yapmış olduğumuz çalışmalarımız ortada. Büyük bir şevkle, azimle bu çalışmalarımızı devam ettirdik. Bu çalışmalar esnasında bana her zaman destek veren ilçe teşkilatıma, belde teşkilatıma, teşkilat yöneticilerime, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza ve özellikle meclis üyesi kardeşlerime ve arkadaşlarıma huzurlarınızda ayrıca teşekkür ederim.


Başkanımın da dediği gibi demokratik bir ülkedeyiz, demokratik bir partideyiz. Sözlerimi de fazla uzatmadan sizlerin huzurunuzda Allah nasip ederse aday adaylığı başvuru formumu kendisine takdim etmek istiyorum. 

NOT:Habere ait fotoğrafların devamı gelecek...

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs