Televizyon Değil, Aile Kazandı

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin düzenlediği münazarada; çocuğun yetişmesinde aile önemlidir tezi ağır bastı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Kültür Edebiyat Kulübünün hazırladığı münazarada; çocuğun yetişmesinde aile mi, yoksa televizyon mu önemlidir tezi tartışıldı.Programın sunuculuğunu öğrencilerden Sena Gül ile Yunus Emre Öztürk yaptı.


Çocuğun yetişmesinde TV daha etkilidir tezini savunan 10-A sınıfı öğrencilerinden; Esra Kalender, Gamze Topal, Fatih Taşdemir, Selmin Can ve Yakup Salih Acar jüri üyelerine, öğretmenlere ve rakiplerine çiçek sundu: "İki aylık bebeğini evde bırakıp 9 günlük bayram tatiline giden anneler mi çocuğu yetiştirecek." örneğini verdi.

10-B Zehranur Şener, Ömer Faruk Rençber, Kübra Top, Yıldız Şavlı ve Yunus Emre Çetin de çocuğun yetişmesinde aile etkilidir tezini savunurken: "Bütün bilim adamları, çocukların günde 2-3 saatten fazla TV seyretmeleri zararlıdır, diyor. Ama hiçbir bilim adamı, ailesiyle kalması zararlıdır demiyor. Eğer zararlı olsaydı Peygamber Efendimiz: Cennet anaların ayağı altındadır. der miydi?"

Her iki grubun öğrencileri, tezlerini o kadar güzel savundu ki, Jüri görevinde bulunun; öğretmenlerden Mehmet Baştürk, Burcu Bostancı ve Esra Dinç değerlendireme yaparken zorlandı.Seyirciler, konuşmacıları ayakta alkışladı.

ASML öğrencilerinden Aleyna Erdem, Zeynep Betül Turhal'ın sazı eşliğinde türküler söyleyerek münazaranın heyecanını yatıştırdı.

ASML müdür yardımcısı Ahmet Akkuş, münazaraya katılan öğrencileri başarısında dolayı tebrik etti. Kazanan öğrencilere hediyeler verdi.


Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

 

10-A sınıfı

10-B sınıfı

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs