İHL’den Veli Toplantısı-Video

Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi ile Okul –Aile Birliği Başkanlığının organize ettiği, 2013–2014 öğretim yılı I. Dönem veli toplantısı; Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi Konferans Salonu’nda yapıldı.

Editör Editör

Öğrencilerin eğitim durumları, devam-devamsızlık durumları ile yeni okul yapımı konusunda da bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıya katılan veliler toplantı sonunda sınıf öğretmenleri ile birebir görüşerek öğrencilerin geldikleri nokta hakkında bilgi sahibi olma fırsatını yakalamış oldu. Okul Müdürü Ali Arıcıoğlu: “ Onlar doktor yapıyorsa, bizde vali yaparız, kaymakam yaparız, başka türlü bürokrat yaparız. Ama baştan da söyledim biz iyi insan yaparız. Öncelikle, şerefli, haysiyetli, namuslu, edebli, ALLAH’ı seven, peygamberini seven, ailesine değer veren iyi insanlar yetiştirme hedefimiz var. Bunu da başarıyoruz… Velilerimizin ve okul aile birliğinin toplantımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs