Geyve MEM’den Liselere Ziyaret

Geyve Milli Eğitim Müdürü Beşir Nalbant, liseli öğretmen ve öğrencilerle buluştu.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Milli Eğitim Müdürü Beşir Nalbant, Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencilerine yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi: Her geçen yıl ilçemizdeki öğrencilerin başarı seviyesi daha da yükseliyor. Mesela evvelki yıl SBS’de Geyve’miz Sakarya’da 8.sıradaydı, geçen sene 4.sıraya yükseldik.Ortaokullarda görevli arkadaşlarımız, öğrenci başarılarının yükselmesi için ellerinden gelen gayreti gösteriyor. Kendilerine teşekkür ederim. Liselerde görevli öğretmenler de aynı gayreti gösteriyor fakat YGS ve LYS başarımız düşük. Bunun sebebi ilçemizde 5 tane lise var, bunun üç tanesi meslek lisesi. Böyle olunca başarı ister istemez düşüyor. Buna rağmen siz değerli öğretmen arkadaşlarımdan ricam; meslek lisesi öğrencilerinizi de üniversite de okumaya teşvik edin ve hazırlayın. Sevgili öğrenciler, sizler en iyi şeylere layıksınız. Bunun için sizler de kendi alanlarınızın iyisi olabilmeye gayret edin; Fakülte veya Yüksek Okullarda okumak için çalışınız.

 

Anadolu Sağlık Meslek Lisesi müdür vekili Ahmet Akkuş, okulun, öğrencilerin durumu hakkında MEM Beşir Nalbant’a bilgi verdi. Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri, MEM Beşir Nalbant'a okullarını ziyaret ettiği için teşekkür etti.

 

MehmetAYDOĞAN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs