Adaylar Netleşiyor

MHP ve CHP’de büyükşehir adayını belirleme çalışmaları hızlandı

Ali ARICI Ali ARICI
2014 Yerel Seçimleri öncesinde muhalefet Büyükşehir Belediye Başkanı adaylarını açıklamaya hazırlanıyor. MHP adayını 8 Aralık’ta açıklayacak, CHP’nin adayının ise önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

MHP’DE ORHAN ÜNVER


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla düzenlenen Ankara ve Kayseri'de düzenlenen aday tanıtım toplantılarında ilimizden Geyve, Hendek, Erenler, Karasu, Kocaali, Söğütlü ve Sapanca belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıtılmıştı. Büyükşehir Belediyesi ve geriye kalan 9 ilçenin adayları ise 8 Aralık’ta İstanbul'da yapılacak toplantıyla açıklanacak. Öte yandan parti kulislerinde MHP’nin büyükşehir belediye başkanı adayı olarak Orhan Ünver’in açıklanacağı konuşuluyor.

CHP’DE RAŞİT DÜNYA

Yerel seçimler öncesinde ilçelere aday adayı bulmakta sıkıntı çektiği ile gündeme gelen Cumhuriyet Halk Partisi’nde uzun zamandır süren sessizlik geçtiğimiz günlerde İl Başkanı Yüksel Büyükakten’in yaptığı açıklamayla sona ermişti. Büyükşehir Belediye Başkanı adayını önümüzdeki günlerde açıklaması beklenen CHP’de Raşit Dünya ve Ecevit Keleş isimleri arasında bir karar verilecek. Parti kulislerine göre iki isim arasında Raşit Dünya’nın büyükşehir belediye başkanı olarak açıklanması bekleniyor.
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs