Ecevit Keleş Geyve, Taraklı'da

Ecevit Keleş'e İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Geyve ilçe başkanı Ertan İnönü, CHP Geyve Belediye Başkan Aday Adayı Erol Akyel, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili eşlik etti.

Ali ARICI Ali ARICI
Ecevit Keleş ve beraberindekiler Taraklı Çamtepe köyünde öğlen cenaze namazına katıldıktan sonra Taraklı merkezde esnaf ziyaret etti.

Esnafın sorunlarını dinleyen Ecevit Keleş ve beraberindekiler daha sonra Geyve ilçesinin Doğantepe Köyü'nü ziyaret etti.

Doğantepe köyünde vatandaşlarla tek tek sohbet eden Ecevit Keleş "Köylü bugün milletin kölesi konumundadır ama bizim dönemimizde tekrar milletin efendisi olacaktır. Sakarya'ya hayvan ithalatını yasaklayacağız ve Sakarya ili içerisinde tekrar hayvancılığı şaha kaldıracağız. Bizler Sakarya'yı yönetirken en uçra köşede bulunan garibanı ve yetimi görmek ve ona hizmet etmek zorundayız" dedi.

Ecevit Keleş "Sakarya'yı Hz. Ömer adaletinde yöneteceğim, çünkü Sakarya'nın ve Sakarya'da yaşayan vatandaşlarımızın buna çok ihtiyacı vardır" dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs