Akbıyık Aydınlar Köyü’nde

Geyve Kaymakamlığının düzenlediği ”BİR KİTAP BİR İNSAN” Değerler Eğitimi kampanyası devam ediyor.
Editör Editör

Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, devam eden kampanya çerçevesinde Aydınlar Köyünü ziyaret etti.

Ziyarete, Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, Garnizon Komutanı Jand. Yzbş. Lütfü Varol, Müftü Ali Erhun, Özel İdare Müdürü Resul Şenel, Milli Eğitim Müdürü Beşir Nalbant’tan oluşan heyet katıldı.

Aydınlar Köyü Muhtarı Şaban Tetik, Köy İmamı Zekeriya Kaya ve köylüler konuklarını köyün girişinde karşıladı.

Konuk Heyet önce, Köy İmamı Zekeriya Kaya’nın “1 Kitap – 1 İnsan Projesi” kapsamında okuma odasına çevirdiği Köy Camiinin odasını ziyaret etti. Kaymakam İdris Akbıyık ve beraberindekiler İlçeden getirdikleri kitapları, okuma odasında derslerini yapan öğrencilere dağıttı.

Kaymakam İdris Akbıyık Köy Konağında yaptığı açıklamasında şunları söyledi: “Geyve çapında başlatılan 1 Kitap – 1 İnsan Projesi kapsamında toplam 68Bin TL değerinde kitap aldık ve dağıttık. Tüm öğrencilerimiz kitap okuyor daha sonra okuduğu kitabı velisine okutuyor. Projemize Aydınlar Köyü de destek veriyor teşekkür ediyorum. Önemli olan farkındalık oluşturmak, vatandaşlarımızın kitap okumasını sağlamaktı. Öğrencilerimiz kitap okuyor, bu ilgi ile fark oluştu. Öğretmenler, İmamlar ve Muhtarlarımızın katkıları elbette var hepsine teşekkür ederiz. Aydınlar Köyü’nde de cami içinde okuma odası oluşturarak kampanyamıza destek verdi. Kendilerine teşekkür ederiz.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs