Öğretmenler Günü Kutlandı

Geyve Osmangazi çok amaçlı salolonu'nda yapılan program; Saygı Duruşu ve Müzik Öğretmeni Çiğdem Abda yönetiminde İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.
Editör Editör

Programın sunuculuğunu, Gülşah İpek ile Gökhan İpek yaptı.

Programa Geyve kaymakamlığına vekaleten Pamukova Kaymakamı Tuncay Dursun, Jand. Bölük Komutanı Jand. Ütğm. Raşit Gökhan Civek, MEM Mehmet Salih Canbal, ME şube müdürleri, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Davut Karamehmetoğlu, çalışan ve emekli öğretmenler, daire amirleri ile veliler iştirak etti.

Programda MEB Nabi Avcı’nın mesajı okundu.

Genç öğretmenler adına Rana Bakır: “Öğrenciye öğretme modelini uygulamaya çalışıyoruz. Öğretmen çözüm bulmaya çalışmalıdır.” dedi.

Emekli öğretmenler adına İbrahim Çınar: “Öğretmen, insanları eğiten yön veren kişidir. Emekli arkadaşlara sağlık ve mutluluk, göreve yeni başlayanlara başarılar dilerim. Öğretmen; Hazreti Ali’nin gözünde köle olunacak kadar değerlidir. Padişah Yavuz Sultan Selim’in hocasının atının kaftanına sıçrattığı çamurla, “Bu kaftanı Benim cesedime kefen yapın” dediği kadar değerlidir. Öğretmenler Ata’mızın izinde yürüyen nesiller yetiştirmelidir. En çok sevilen öğretmen, en çok seven öğretmendir.”dedi.

İlçe MEM Mehmet Salih Canbal: “Büyük Türkiye’nin gelişmesine emeği geçen emekli arkadaşlarım, genç meslektaşlarım sizin yolunuzda yürüyerek gençler yetiştirecektir.

Atatürk’ün dediği gibi milletleri kurtaranlar yalnız ve yalnız öğretmenlerdir. Geyve’de görevli öğretmen arkadaşlarımla vatanı milleti için çalışan dürüst öğrenciler yetiştirmeğe devam edeceğiz. Eğitim alanında okullara-öğrencilere her türlü desteği sağlayan Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık’a da ayrıca teşekkür ederiz.”dedi.

Göreve yeni başlayan genç öğretmenler; Osmangazi Öğretmeni Gökhan İpek eşliğinde öğretmenlik yeminini yaptı.

Geyve MEM Mehmet Salih Canbal; Emekli olan Geyve Alifuat Başgil Anadolu Lisesi Müdürü kamil Süzen ile Geyve Gazpaşa İlk-Orta Okulu Müdürü Ali Aydoğdu'ya hizmet şeref belgesi verdi.

Müzik öğretmeni Çiğdem Abda yönetiminde; öğretmenlerden meydana gelen koro ve solo türküler ile kutlama programı sona erdi.

Programı müteakiben davetlilere, etli pilav, ayran ve Karanfil ikram edildi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs