Geyve Başkanı Elif Uzan



Geyve Öğrenci Meclisi başkanlığına, Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Elif Uzan seçildi.

Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Kaymakamlığı Kültür Merkezi ve Öğretmenevi salonunda yapılan Okul Meclisi Başkanlığı seçimine şu adaylar katıldı:

Alifuatpaşa Cemal Gürsel Ortaokulundan Zeynep Rumeysa Karaçayır, Geyve Anadolu İHL’den Aslı Bulut, Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesinden Elif Uzan, METEM’den Onur Yılmaz, Geyve Anadolu Lisesinden Enes Demir ve Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesinden Ömer Acar.

 

Geyve MEM şube müdürü Davut Karamehmetoğlu ve şef Nazmi Yüksel’in düzenlediği Öğrenci Meclisi Başkanlık seçiminde üyeler gizli oy kullandı, açık tasnif yapıldı. Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 11.sınıf öğrencisi Elif Uzan en çok oyu alarak başkan seçilirken; Zeynep Rumeysa Karaçayır ve Aslı Bulut başkan yardımcısı oldular.

 

Geyve Öğrenci Meclisi başkanı seçilen Elif Uzan, seçim sonunda yaptığı teşekkür konuşmasında: ’’Ben, öğrenci arkadaşlarımla, okul idaresi arasında her türlü iletişimi kuracağım.’’ dedi.

 

Elif Uzan MEM şube müdürü Davut Karamehmetolu ile birlikte, MEM Beşir Nalbant’ı makamında ziyaret etti, Sakarya Öğrenci Meclisi başkanlığına da aday olacağını söyledi. 

MEM Nalbant:'' Bizler, her konuda okulların ve öğrencilerin yanındayız. Yeni görevinde ve derslerinde başarılar dilerim.'dedi. 

 

Mehmet AYDOĞAN

GeyveHaber

Aslı BULUT, Elif UZAN ve Zeynep KARAÇAYIR

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs