Örnek Öğrenciler



Geyve Anadolu Lisesi öğrencileri, derslerden boş kalan zamanları etüt yaparak veya sosyal etkinliklere katılarak değerlendiriyor.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Anadolu Lisesi müdürü Fatma Sancaklı ’’Öğrencilerimizi hem üniversite sınavlarına hem de sosyal etkinlilere katarak hayata hazırlıyoruz. Geyve Halk Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği yaparak okulumuzda;okçuluk, karate, modern dans, yağlı boya, gitar ve bağlama kursları açtık.

Okulumuz öğretmenlerindenTürkan Yürek ve Deniz Akın tiyatro ekibini, Nisa Erkan şiir dinletisi ekibinihazırlıyor. Salih Çal öğrencilere bilgisayar öğretiyor. Harun Kocaman satranç, Muhammet Özkan futbol,Gökhan Karakoç voleybol ve masatenisi takımını çalıştırıyor.

 

Öğretmenlerimiz Recep Demirler, Cihan Toklu, Hüseyin Uçar, Sema Büyükfiliz, Esra Yalçın, Salih Çal,Fikret Oruç, Bülent Soyak, Abdullah Metin ve Harun Kocaman rehberliğinde öğrencilerimiz etüt yapıyor.

 

Sosyal ve kültürel etkinliklere katılmayan öğrenciler de; yine okulumuz öğretmenlerinin gözetimi altında Bir kitap bir insan projesi kapsamında okuma saati yapıyor ve düzenli olarak kitap okuyorlar.’’dedi.

 

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

Fatma SANCAKLI

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs