GİHO’den Aşure İkramı ile Açılış

Geyve İmam-Hatip Ortaokulu; Allah'ın ayı olarak bilinen Muharrem ayında aşure yapıp öğrenci, öğretmen ve protokole ikram etti.
Editör Editör

Aşure ikram programına; Geyve MEM Mehmet Salih Canbal, ME şube müdürleri Tahir Taş ile Aydın Bal, daire amirleri,okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Okul Müzesi'nin açılış kurdelesini MEM Mehmet Salih Canbal yaptı.

MEM Mehmet Salih Canbal: “Geyve Anadolu İmam-Hatip Ortaokulu olarak, öğrencilerimizin milli ve manevi değerlerimizi öğrenmelerini önemsiyoruz. Allah'ın ayı diye de bilinen Muharrem ayı Müslümanlar açısından önemli ve ibretlik dolu olaylarla dolu bir aydır.

Bu ay vesilesi ile öğrencilerimize ve misafirlerimize aşure ikram ediyoruz. Aşuredeki on farklı nimetin nasıl aşureye has o tada katkı yapıyor ise, toplumumuzdaki farklılıklarında aynı şekilde milli birlik ve beraberliğimize katkı yapmasını sevgi ve kardeşlik ikliminin artarak devam etmesini temenni ediyorum.”şeklinde konuştu.

Canbal, daha sonra kız ve erkek 2 öğrenciye 'Kitap Kardeşliği' projesi için sembolik olarak birer kitap hediye etti.

Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi müdürü Ali Demir: “Aşure ikramı yanında Kitap Kardeşliği ile okul müzesi de açmayı gerçekleştirdik. Okul Müzesi'ni velilerimizin getirdikleri değerli materyaller ile oluşturduk. Bundan dolayı öncelikle velilerimize, katılımları ile bizleri şereflendiren misafirlerimize teşekkür ederiz.”şeklinde konuştu. Programın sunumunu Türkçe Öğretmeni Halil Sert yaptı.

Açılış kurdelesini, MEM Mehmet Salih Canbal ile İlçe Müftüsü Ali Erhun kesti.

Mustafa Hamdullah ERGİN


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs