MHP İlçe Başkanından Ziyaret

MHP Geyve ilçe başkanı Şerafettin Kaya, yönetim kurulu üyesi ve Geyve Belediye Meclis üyesi Engin Toklu ile beraber kurumları ziyaret etti.
Editör Editör

Ziyaretini müteakiben başkan Kaya şu açıklamada bulundu: “15 Temmuz 2016’da milletimizin tarihinde kara bir leke olan darbe girişimini yaşamış bulunmaktayız. Çok şükür bu süreç vatansever bu milletimizin sağduyusu, feraseti ve kararlılığı ile bastırılmıştır. Bu vesile ile şahsım ve teşkilatım olarak ilçemizin önde gelen resmi kurumlarını birlik ve beraberlik mesajı vermek üzere ziyaret etmiş bulunmaktayız.

Ülkemizin bütünlüğüne, birlik ve beraberliğine, huzuruna, milli ve manevi değerlerimize kast edenlere insansımız cennet vatanına sahip çıkarak meydanlara inmiş ve Çanakkale Ruhu ile demokrasinin herkes için vazgeçilmez bir yönetim şekli olduğunu siyasi görüşü be olur ise olsun siyaset üstü anlayışı ile “Her Türk Asker doğar” sözünü hatırlatıp tokat vurarak gerekli dersi vermiş ve ispatlamıştır. 

Darbelerden en fazla muzdarip siyasi parti olan MHP olarak her zaman ülke bütünlüğümüze, Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Demokrasisine sahip çıktığımızı ve bundan sonra da çıkacağımızı, ülkenin tüm kurumları ile birlikte milletimizin yanında olduğumuzu, milli-manevi değerlerimizin bekçileri olduğumuzu bildiririz. Tek millet, tek devlet, tek bayrak, tek vatan v etek dil vazgeçilmez unsurlarımızdır. Bu vesile ile demokrasi şehitlerimiz ve onların nezdinde tüm şehitlerimizi rahmet ve şükran duygularımız ile anarak dua eder, saygılar sunarım.”şeklinde konuştu.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs