İmam Hatipten Şiir Dinletisi

Geyve İmam-Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin sunduğu Geleneksel Şiir Dinletisi, seyircilerin gönüllerini fethetti.

Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde düzenlenen geceye; Geyve belediye başkanı Murat Kaya, okul müdürleri,öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan programı; matematik öğretmenleri Aslıhan Yıldız ve Esra Pelvin çok güzel sundu. Teknik işleri Gökhan Kılıç, Ömer Öztürk ve Mustafa Alkan öğretmenler ayarladı. Öğrenci Şehrullah Önder Kuran-ı Kerim okudu.

 

Geyve İHO müdürü Ali Demir yaptığı açış konuşmasında:”Programı düzenleyen okulumuzun kurucu müdürü Ahmet Erol başta olmak üzere tüm öğretmen arkadaşlarıma ve sevgili öğrencilerime teşekkür ederim. Bu salonu bize tahsis eden belediye başkanımız Murat Kaya’ya saygılarımı sunarım.”dedi.

 

HEM AĞLADI HEM DE AĞLATTI

Öğrencilerden Şimal Ece Kazdal Annem şiirini okurken duygulandı hem kendisi ağladı hem de seyircileri ağlattı. Şimal Ece Kazdal sahneden iner inmez bu duyguyla salonda onu seyreden annesinin boynuna sarıldı. Seyfullah Dönmez, Muhammet Erol ve Merve Al şiirlerden bir demet sudu. Öğrencilerin oynadığı skeçler beğenildi.

Öğretmen Ayşe Celep ve İrem Karaca’ın hazırladığı öğrencilerden oluşan koronun söylediği ilahiler davetlilerin gönüllerini fethetti.

 

ÖĞRETMENLER DE OKUDU

Öğretmenlerden MuhteremKaya- Sensin Ya Resulullah ilahisini, Derya Kapancı- Tek Hece’yi, Ahmet Erol da öğrencisi Halenur Çetin ile beraber Ülkemin İnsanları şiirini okudu. Türkçe öğretmeni Emine Sözündeduran Esma’ya Mektubu okuyunca seyirciler duygulu anlar yaşadı.

 

  

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

Okul müdürü Ali DEMİR

Sunucular Aslıhan Yıldız ve Esra Pelvin

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs