Hüseyin ÖZÇELİK Hüseyin ÖZÇELİK Politik Cadde

Yeni Sakarya’nın istiklal mücadelesi için bugün Kent Meydanı’ndayım

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, başta büyükşehir belediyesi olmak üzere belediyeler ve valilik tarafından yaptırılan 79 tesisin açılışı için bugün Sakarya’ya geliyor. Başbakan Erdoğan’ın açılışını yapacağı 79 tesisin tutarı 532 milyon, eski parayla 532 Trilyon Türk lirası.

Başbakan Erdoğan bugün Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Hızırilyas İçmesuyu Arıtma Tesisi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı, Sakarya Üniversitesi Teknokent Kompleksi, Serdivan Belediyesi Hizmet Binası ve Kültür Merkezi, Karasu Belediyesi Kent Park, Geyve Belediyesi Osmanlı Konutları, Sapanca Belediyesi Kurtköy Kongre Salonu ve Belediye Hizmet Binası, Karapürçek Belediyesi Aile Parkı, Karasu Belediyesi Arıtma Tesisi, Adapazarı Kaymakamlık Hizmet Binası, Hendek Sosyal Güvenlik Merkezi, Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi, okullar gibi 79 tesis son bir yıl içerisinde temeli atılan, yapımına başlanan ve bitirilen tesislerin açılışını yapacak.

17 Aralık’ta yolsuzluk kamuflajlı yapılan operasyonun neden yapıldığı artık gün yüzüne çıktı. Operasyonun amacı Erdoğan’sız bir AK Parti ve Erdoğan’sız bir Türkiye’dir. Edelman, Wolfowitz ve Ricciardone tarafından hazırlanan devlet içine sızmış örgütlerce olgunlaştırılan ve piarını CHP, MHP, Doğan ve Hizmet Medyası tarafından yapılan operasyon millet iradesine, bağımsızlığımıza, ekonomimize, yatırımlara ve halkın zenginleşmesine karşı yapılmış bir operasyondur.

Operasyon sonrası Başbakan Erdoğan’ın çıktığı Karadeniz turunda gördüğü yoğun ilgi, meydanları dolduran tarihi kalabalıklar milletin Başbakan Erdoğan’a duyduğu güvenin ve operasyonun gerçek niyetini gördüğünü gösterir.

Sakaryalı da, Başbakan Erdoğan ve AK Parti’nin yolsuzluklarla nasıl mücadele etiğine şahittir. AK Parti’nin 11 yıllık iktidarı süresince yolsuzluk konusunda hiçbir şekilde kimseye müsamaha göstermediğine Sakaryalı defalarca şahit oldu. AK Parti iktidarı öncesi Sakarya’yı bürokrasi, siyaset ve STK’larla iç içe geçmiş çeteler, filolar ve mafyalar yönetiyordu. Neredeyse mafyanın merkezi sayılan Sakarya’da operasyon yapılmayan bir tek mafya çetesi ve üyesi kaldı mı? Bu operasyonların bazılarında da suça karışan AK Partililerin üzerine gidilmedi mi? Makamı ve mevkisi ne olursa olsun yolsuzluğa, suça ve rüşvete karışan hangi devlet görevlisi, bürokrat ve AK Partilinin gözyaşına bakıldı? Bugün Sakarya’da bir tek mafya çetesi ve üyesi kaldı mı? Eğer ortada bir yolsuzluk olsaydı bugün açılışı yapılan ve bir yılda bitirilen 532 milyon TL’ye mal olan tesisler nasıl yapılırdı. Cumhuriyet tarihinde hangi Başbakan Sakarya’ya 79 tesisin açılışı için geldi. Bu 79 tesis sadece son bir yıl içerisinde kazandırılan tesisler. Daha önceleri de Başbakan Erdoğan yüzlerce tesisin açılışını yapmak için Sakarya’ya gelmişti.

-Yeni Türkiye ve Sakarya’nın varlığını, gelişimini ve zenginliğini sürdürmesi,

-Hayat kalitemizi arttıran yeni hastaneler, yollar, hızlı tren, konutlar, okullar, parklar, spor salonları, kültür merkezleri vb. hizmetlerin yapımının devam etmesi,

-Sakarya’nın gelişmiş iller sıralamasında beş basamak değil 10 basamak birden yükselmesi,

- İki yıldır ihracatı en çok artan il sıralamasında birinci olan Sakarya’nın en ihracatçı beş il arasına girmesi,

-Türkiye ortalaması altında bir işsizlik oranına sahip olan Sakarya’da tek işsiz, aşsız vatandaşın kalmaması,

- Türkiye’nin en temiz içme suyu ve en kalitesi havasında yaşamıma devam etmek,

- Ekonomik ve siyasi krizlerle, yeni vergilerle, borsa oyunlarıyla faiz lobisi olan Koçlara, Boynerlere, Doğanlara ve IMF’ye soyulmamak,

-Huruz ve istikrarın devamı,

-İrademe, oyuma, söz hakkıma ve geleceğime sahip çıkmak,

-Gazzeli Muhammed'in, Arakanlı Yusuf'un, Doğu Türkistanlı Alptekin’in, Keşmirli Yasin Melik’in hukuklarını savunmak,

-Mavi Marmara’da şehit edilen Furkan ve Mısır’da şehit edilen Esma’nın haklarını korumak,

-Milli İradeye ipotek koymak isteyen bir kısım savcı ve polisten oluşan cuntaya dur demek,

-Asker vesayetinden sonra yargı vesayetine geçit vermemek,

- Bu açılış ve mitingin bir açılış ve mitingden daha öte bir anlam taşıdığını, Yeni Türkiye ve Sakarya’nın İstiklal Mücadelesi olduğunu bildiğim için bugün 14:30’da kent Meydanında olacağım.

Pakistanlı kardeşlerim gibi Başbakan Erdoğan’ın yollarına güller dökeceğim. Dik dur eğilme bu millet seninle diye slogan atarak Erdoğan’ın arkasında dimdik durup o’nun yol arkadaşı/yoldaşı olacağım.
#

YAZARIN SON YAZILARI

Sakarya’da ki AK Partili Belediye Başkanlarında ki Kronikleşen Metal Eskimesi

Sakarya’da ki AK Partili Belediye Başkanlarında ki Kronikleşen Metal Eskimesi

AK Parti’de Yeni Siyaset Dönemi ve Uncuoğlu, Üstün ve Toçoğlu

AK Parti’de Yeni Siyaset Dönemi ve Uncuoğlu, Üstün ve Toçoğlu

AK Parti Milletvekilleri Üstün ve Yavuz’dan MHP’lilere Sıcak Mesajlar

AK Parti Milletvekilleri Üstün ve Yavuz’dan MHP’lilere Sıcak Mesajlar

Yaşam Endeksi Araştırmasında Sakarya’nın eksik yanları

Yaşam Endeksi Araştırmasında Sakarya’nın eksik yanları

Başkan Toçoğlu’nun açıklayacağı 2016 projeleri için beklenti büyük!

Başkan Toçoğlu’nun açıklayacağı 2016 projeleri için beklenti büyük!

AK Parti 1 Kasım’da Sakarya’da tarihi rekor kırdı

AK Parti 1 Kasım’da Sakarya’da tarihi rekor kırdı


GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs