Belediye Meclisinden Ocak Ayı Toplantısı

Geyve Belediye Meclisi 2014 Yılının ilk toplantısını, Belediye Toplantı Salonu’nda Nedim Kaya Başkanlığında gerçekleştirdi.
Editör Editör

Toplantıda, gündemdeki konular görüşüldü ve karar verildi:

1- 2014 yılında Belediye Meclisinin, her ayın ilk haftasında ve salı günü saat 14.00 te toplanmasına oy birliği ile karar verildi.

2- Denetim Komisyonu Üyeliğine: Enver Uysal, Bilal Öztürk, Fatma Ayhan Yalçın, İdris Çakır, Abdullah Özdemir seçildi.

3- 2014 yılında kısmi zamanlı sözleşmeli personel olarak Avukat Erol Yalçın çalıştırılmasına oy birliği ile karar verildi.

4- Tepecikler Mahallesinde bir sokağa “Sürmeli ” adının verilmesine oy birliği ile karar verildi.

5- Alifuatpaşa Belediyesinin kat artırımı ile ilgili tadilat değişikliğinin onaylanmasına oy birliği ile karar verildi.

6- Maliye Hazinesine ait, Orhaniye Mahallesi 39 ada 145 nolu parselle ilgili olan Adalet Hizmet Binasının ilgili tadilatın onaylanmasına oy birliği ile karar verildi.

7- Alifuatpaşa Belediye Başkanlığının 2013 tarih 60 sayılı kararı ile alınan tadilatın imar komisyonuna havale edilmesine oy birliği karar verildi.

8- Alifuatpaşa Belediye Başkanlığının 2013 tarih 61 sayılı tadilat ile ilgili kararın imar komisyonuna havale edilmesine oy birliği ile karar verildi.

9- Alifuatpaşa Belediye Başkanlığının 2013 tarih 62 sayılı tadilat ile ilgili kararın imar komisyonuna havale edilmesine oy birliğine karar verildi.

10- I.kısım kanalizasyon ve yağmur suyu inşaatı ile 2. kısım kanalizasyon ve arıtma tesisi yapımı ile ilgili çalışmaların; 01.04.2014 tarihinden itibaren başlatılmasına oy birliği ile karar verildi.


Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs