Geyve'de Petek Temizlemede Bir İlk!

Doğaz Gaz Faturanız yüksek geliyor ise, çözüm ayağınıza kadar geldi.
Editör Editör

Petek Temizliği

Kalorifer peteklerinizi yerinden sökmeden kimyasal sıvılarla ve makinelerle yıllık temizliğini yapıyoruz. Yaptığımız temizlik sonunda birde tesisatın içerisine koruyucu kimyasalları ekleyip kombinizi çalıştırıyoruz. 

Bu kimyasal radyatör ve kombinizi koruyucu bir kalkan gibi sararak sistemi su taşından ve kireçten korur. Yukarıda resimde gördüğünüz makine ile peteklerinizin içini pırıl pırıl yapana kadar yıkıyoruz. 

Petek Temizlğini Neden Yaptırmalısınız ?

Petek ve tesisatlardaki biriken kireç tortuları kışın ortasında kombi derecesinin artmasına rağmen ısı veriminin düşmesine sebeb olur. 

Farklı kimyasallar ve su içindeki kireçli su peteklerin balçıklaşmasına dolayısıyla su devirdaiminin istenen şekilde gerçekleşmemesine neden olur. Kısa vadede peteklerinizin verimi aynıymış gibi görünse de aslında günden güne verimliliği azalmaktadır. 

Kombiniz doğalgazı yüksek verimlilik yüzdesiyle ısı enerjisine dönüştürse dahi peteklerdeki kireçlenmeler ev ve işyerlerinizin istediğiniz şekilde ısınmamasına neden olacaktır.

Profesyonel personellerle ve teknolojik cihazlarla garantili ve zahmete girmenizi gerektirmeyen kimyasallarla petek temizliği yapıyoruz.Ve petek verimliliğini %30 oranında arttırıyoruz.


Yakıttan tasarruf sağlamak istiyor iseniz işte size %30 yakıt tasarrufu ile daha fazla ısı sağlamanın tek çözümü. Bilgi almak için ısrarla bizi arayınız.

GSM: İlker Atalay:0 533 229 03 36

Adres: G.S.P. Mahallesi Fatin Rüştü Zorlu Sok. No: 7 Eski Sanayi Geyve-SAKARYA

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs