Durağın Camlarını Kırdılar

Geyve ilçesi Tepecikler Mahallesi Eşme Sokak'ta bulunan otobüs duraklarının camları kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından kırıldı.
Editör Editör

Mahalle Sakinleri Tepkili

Belediye otobüs duraklarının cam ve profillerinin kırılarak parçalanması vatandaşların tepkisine neden oldu. Mahalleli tarafından fark edilen otobüs duraklarının bu halini Belediye Zabıta Müdürlüğüne bildiren mahalle sakinleri: Akşam karanlığından faydalanan ellerinde sopa olan gençler tarafından otobüs duraklarının camlarını kırarak kaçtıklarını belirttiler.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, otobüs duraklarının camlarını kıran kişi yada kişileri kınadı. Bu saldırıları anlamakta güçlük çektiğini belirten Başkan Kaya, vatandaşları duyarlı olmaya davet etti.

Kaya, "Vatandaşlarımızdan da bu konularda duyarlılık bekliyoruz. Kamu malına zarar vereni gördüklerinde Emniyet Müdürlüğü'ne veya belediye zabıta ekiplerine bildirsinler ki yakalanarak haklarında gerekli yasal işlemler yapılabilsin" diye konuştu.


Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs