Kilitli Parke Çalışmaları Son Sürat

Geyve Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçedeki cadde ve sokaklarda kilitli parke, kaldırım tretuvar çalışmalarına son sürat devam ediyor.
Editör Editör

Geyve'de ve çevresindeki birçok cadde ve sokakların kilitli parke çalışmasını bitiren ekipler Tepecikler Mahallesi Saadet Sokak’ta kilitli parke çalışmasını bitirdi. 

Saadet ve Papatya sokakta altyapı, su, doğalgaz işlemlerini tamamladıktan sonra üstyapı çalışmalarına başladıklarını ve kilitli parkeyle döşediklerini ifade eden Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya; Ekiplerin ilçe genelinde yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ettiğini kaydetti. Bu kapsamda kilitli parke ve bordür 

çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Belediye tarafından ilçenin Tepecikler Mahallesi Mehmet Akif Caddesi ile diğer Cadde ve sokakların kilitli parke, bordür döşeme, istinat duvarı çalışmaları tamamlandı.

Tamamlanan çalışmalar sonucunda Konyalı Alibey Caddesi, İstanbul Caddesi Devlet hastanesi arkasından 15 metre genişliğinde olan yol ile İstanbul Caddesi birleştirildi.

Konuyla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Murat Kaya; ilçenin birçok yerinde belediyenin çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “İlçemiz Tepecikler Mahallesi Mehmet Akif Caddesinde çalışmaların tamamlandığını, Çeltikler Mahallesi Muhtar Sokak bitti. Barış Manço Sokak ile bazı sokak çalışmaların devam ettiğini belirtti.

İlçemizin güzelleşmesi, halkımızın daha yaşanabilir Geyve’de yaşamlarını sürdürebilmeleri için çalışmaların süratli bir şekilde aralıksız devam edeceğini belirten Başkan Kaya: “Belediyenin bütün çalışanları ile birlikte vatandaşımıza hizmet üretmek için canla başla çalışmaktayız. Aynı zamanda belediyenin çalışmaları sırasında birçok vatandaşımızın gösterdiği çaba, yardım, hoşgörüye çok teşekkür ederiz.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs