Geyve Türk Halk Müziği Korosu Programı Kültür Merkezinde Yapıldı

Geyve'de bir ilk'e daha imza atıldı.Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi'nde,Kaymakamlık ve HEM'in ortaklaşa çalışması ile Türk Halk Müziği korosu Programı yapıldı.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN


Geyve Türk Halk Müziği Korosu



Koro'da görev alanlardan



Koroda görev alan öğrencilerden



Geyve Devlet Hastanesi Personeli'nden görev alanlar








Görev alan öğrencilerimizden



Geyve Türk Halk Müziği Korosu'nun sunucusu Tuğba DURMUŞ



Davetliler arasında METEM Müdürü Metin ÇİL ve KML Müdiresi Firdevs KOÇ'da vardı





Geyve Türk Halk Müziği Korosu,Kaymakamlık Kültür ve Öğretmenevi önünde toplu halde



Geyve İlçe Kaymakamı Seyfettin AZİZOĞLU ve eşi Hanımefendi'de davetliler arasında




Yılın Doktoru olarak seçilip bakanlıkça ödüle layık görülen Dr.Hasan BÜYÜK'de davetliler arasında idi




Geyve İlçe Kaymakamı Seyfettin AZİZOĞLU konuşmasını yaparken



Geyve Kaymakamı Seyfettin AZİZOĞLU,Koro Şefi Nevzat KARAGÖZ'e çiçek sunuyor



Geyve Turk halk Müziği Koro Şefi Nevzat KARAGÖZ



Görev alan öğretmenlerimizden



Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi çalışanlarından Meral TOPAK



Geyve'de bir ilke dasha imza atıldı.Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi'nde,Kaymakamlık ve HEM'in ortaklaşa çalışması ile Geyve Türk halk Müziği Korosu oluşturulup,program yapıldı.saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından,Geyve Kaymakamı Seyfettin AZİZOĞLU bir konuşma yaparak şunları söyledi:Bir hayli masraf ederek geyve İlçemize kazandırmış olduğumuz kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi'mizi Müzik çalıp dinleyerek açmak istedik.Halkımızın ve gönüllülerin de yardımıyla buna muvaffak olduk.Dedi.Geyve Türk Halk Müziği Korosu şu eserleri seslendirdi:Deniz,Güllerin içinden,Hastane önünde incir ağacı,Çanakkale Türküsü,Çift Jandarma,Kütahyanın Pınarları,Yemen Türküsü 1. Bölümde okunurken 20 dakikalık bir moladan sonra,2. bölümde şu eserler okundu:Fincanın etrafı yeşil,Drama Türküsü,Uzun ince bir yoldayım,Geçti dost kervanı,Çay elinden öteyi,Cevizin yaprağı dal arasında,Karadeniz Karadeniz ve Potpori seslendirildi.


Geyve Türk Halk Müziği Korosu şefi Nevzat KARAGÖZ,Geyve Haber Muhabirimizin kendilerine yevcih ettikleri sual üzerine şöyle konuştu:Geyve'nin güzel insanları böyle bir Kültür ve Öğretmenevi'ni hakettikleri gibi,onlara bir nebze dahi olsa sunmaya çalıştığımız bu güzelliğin daha fazlasına layıktırlar.Bizlere bu güzelliği yapma fırsatı veren Geyve Kaymakamı Seyfettin AZİZOĞLU'na,HEM Müdürü Raci YILMAZ'a,buraya kadar teşrif etmiş bulunupta bizleri dinleme zahmetinde bulunan Geyve Halkına ve yine bizlerin arsına Medeni cesaret göstererek katılan,görev alan,Çiftçi,Emekli Öğretmen,Görevli Öğretmen ve Öğrencilerle halkımızdan katılanlarla,Geyve Devlet Hastanesinden katılan personele çok çok teşekkür ederim.Dedi.


Halk Müziği Koreosuna katılanlar:Emekli Öğretmenlerimizden Hasan ve Gönül AYDIN,Hikmet AKDEMİR,Abdullah ÖZKARACA ve İrfan ÖZTÜRK.Görevli Öğretmenlerimizden Kerim IŞIK,Ali ÇETİNKAYA.Çiftçilerimizden Mustafa TERZİOĞLU.Geyve Esnaflarından Mesut KANMAZ.Geyve Kültür Merkezi çalışanlarından Meral TOPAK.Geyve Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Murathan ÖZBUDAK.Geyve Lisesi Öğrencilerinden Zeynep GÜNAL,Uğur YILMAZ,İlayda SOYKAN,Derya ÇETİNKAYA,Erdi BÖLÜKBAŞ,Samet ÇİL.Atatürk İ.Ö.O.Öğrencilerinden Büşranur ÖZBUDAK.Enstümanlarda:Ud: Refik ULU,Bağlama: Erkan DURSUN,Gitar: Sonat OLGAÇ,Perküsyon: Enver YILDIRIM.Görev alırken,Geyve Türk Halk Müziği Korosunun Şefliğini Nevzat KARAGÖZ ve Sunuculuğunu Tuğba DURMUŞ üstlendi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs