Hasan-Melih Can miniklerinden “Geri Dönüşüm Etkinliği”

Geyve Hasan-Melih Can Anaokulu Öğrencileri tarafından düzenlenen “Geri Dönüşüm Etkinliği”ne veliler yoğun ilgi gösterdi. Programı Öğretmen Maide Kara sundu.
Editör Editör

Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi Konferans Salonu’nda düzenlenen programda; Pamuk Şekeri Sınıfı, Kelebekler Sınıfı, Uzay Gezginleri Sınıfı ile Minik Eller Sınıfı olan minikler geri dönüşüme uygun malzemelerden yapılan elbiseleri giyerek kısa şiirleri seslendirip podyumda yürüdü. Minikler izleyici veliler tarafında bol, bol alkışlandı.

Minikler, veliler tarafından hazırlanan; Nasreddin Hoca, Karaip Korsanları, Kraliçe, İtfaiye Eri, Doktor, Hâkim, Süpermen, Çiçek Çocuk, Pilot, Derviş, Kırmızı Başlıklı Kız, elbiselerini giyerek velilere şiirlerini seslendirdi.

Hasan Melih Can Anaokulu Müdürü Seyhan Duman: “ Hepimizin bildiği gibi; doğa ve çevrenin korunması, tüm canlıların sağlığını korumak için atılabilecek en önemli adım. Öğrencilere çevre bilicinin daha küçük yaşlardan itibaren aşılanması, çevre koruma ve geri dönüşüm konusunda gelecek nesillerin daha bilinçli hareket edeceğine inanarak böyle bir etkinliği düzenledik. Programımıza katkıları ve gösterdikleri emekten dolayı tüm velilerimize, güzel sunumları için de sevgili öğrencilerimize çok teşekkür ederim.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs