Geyve HEM’de Belge Töreni



Geyve Kaymakamlığı Halk Eğitim Müdürlüğü kursiyerleri belgelerini törenle aldı
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Alifuatpaşa Cemal Gürsel Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen belge töreninen Geyve Milli Eğitim Müdürü Beşir Nalbant, Halk Eğitim Müdürü İrfan Karaçayır, müdür yardımcıları Hamza Kaya ve Resul Nasır Günbilek, Cemal Gürsel Ortaokulu müdürü Serkan Korkmaz, MHP Geyve belediye başkan adayı Mehmet Kır ile çok sayıda vatandaş katıldı. Programın sunuculuğunu Aysun Akbaş yaptı.

 

HEM kurs öğretmeni Huriye Demirci yaptığı sunumda özetle şunları söyledi:”Aile Eğitiminin temel amacı;yaşam boyu eğitim anlayışıyla, zor koşullardaki öncelikli olmak üzere 0-18 yaş çocukların bakımından sorumlu kişi ve ailelere eğitim sunmaktır. Çocuk bakımı, eğitimi ve gelişimi konularında aileleri bilinçlendirmektir. Eğitimli ailelerin çocukları,gerek okul hayatında gerekse iş hayatında daha başarılı olmaktadır.” dedi.

 

Geyve HEM müdürü İrfan Karaçayır:”Halk Eğitim Müdürlüğü olarak günümüz şartlarına uygun her konuda kurs açıyoruz. Bizim açtığımız kurslar, Avrupa Birliği üyesi olan Danimarka ülkesinin kurs oranı gibi % 24 civarındadır. Oysa diğer ilçe ve illerin açtığı kurslar ancak %4-5’dir. Daha çok bayanların katıldığı kurslarımızı, erkeklere yönelik de çoğaltacağız.”dedi.

 

Geyve MEM Beşir Nalbant:" Anne -baba olarak çocuklar, bizim aynadaki görüntümüzdür. Komşumuz telefonla bizi aradığı zaman, çocuğumuza annem evde yok dedirtirsen, işte o çocuk yalan söylemeye bu şekilde başlar."dedi. 

Belgelerini alan bayan kursiyerler, davetlilere ziyafet çekti.


Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs