Geyve’ye 6 Beyaz Bayrak



Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği; temizlik ve hijyen kurallarına uygun okullara BEYAZ BAYRAK verildi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda yapılan ödül töreninde; Sakarya valisi Mustafa Büyük, vali yardımcısı Faruk Peker, İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Aydın Erdoğan, Hendek Milli Eğitim MüdürüSabri Doğan, daire amirleri, okul müdürleri ve çok sayıda davetli hazırbulundu.

 

Programın sunuculuğunu TufanCandemir yaptı. İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi: “En değerli varlığımız olan çocuklarımızın temiz ve sağlıklı okullarda eğitim almalarını arzu ediyoruz. Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol ile bir okulun BEYAZ BAYRAK alabilmesi için temizliğe dikkat edilmesi gerekiyor.

 

İlimizde beyaz bayrak alan okullar %66’dır. Amacımız tüm öğrencilerimizin daha temiz okullarda eğitim yapmalarını sağlamaktır. Beyaz Bayrak ödülünü alan okul idarecilerini, öğrencileri ve onlara yardımcı olan velileri tebrik ediyorum. Sözlerime son verirken öğrencilerimizi ve okullarımızı her konuda destekleyen değerli Valimize saygılarımı sunuyorum.”dedi.

 

BEYAZ BAYRAK ALAN OKULLAR ve MÜDÜRLERİ

Geyve Anadolu Sağlık MeslekLisesi-Ahmet Akkuş,

Atatürk Ortaokulu- ErolErdem,

Osmangazi Ortaokulu-Resul Uysal,

Cumhuriyet Ortaokulu- YusufAdil Bilgin,

Karacaören İlkokulu- Osman Gürlek,

Hasan Melih CanAnaokulu-Seyhan Duman

 Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi öğrencisi de yazdığı kompozisyondan dolayı hediye aldı. 

 

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

İl MEM Selim Yavuz SANDIKÇI

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs