Karne Töreni Gazipaşa’da yapıldı

2013-2014 Eğitim-Öğretim yarıyıl Karne Töreni Geyve Gazipaşa İlk/Orta Okulu’nda yapıldı.
Editör Editör

2013-2014 Eğitim-Öğretim yarıyıl Karne Töreni Geyve Gazipaşa İlk/Orta Okulu’nda yapıldı.

Program; açılış, İstiklal Marşı’nın Okunması, Gazipaşa Okul Müdürü, İlçe MEM ve Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık’ın konuşması, şiir okunması ve slayt gösterisi, Geyve Halk oyunları, Geyve Kaymakamı İdris akbıyık’ın “Bir Kitap Bir İnsan” projesi kapsamında öğrenci ve okul müdürlerine kitap dağıtımı, karne dağıtımı ve kapanış şeklinde oldu.

Geyve MEM Beşir Nalbant özetle: “İlçede bu kadar tören yapılacak salonlar dururken, Gazipaşa Okulunun bu mütevazı çatı katında neden yaptığımızı sorarsanız, Okul Aile Birliği, öğretmenler ve okul idaresi elbirliğiyle kendi çalışmalarıyla öğrencilerin, eğitimin hizmetine sunmuşlardır. Bunu görünce gerçekten mutlu olduk ve bu mutluluğu sizlerle paylaşmak istedik. Emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ederiz. Eğitim-Öğretim yılımızın geride bıraktığımız 4 ayı içerisinde eğitim-öğretim ortamının iyileştirilmesinde çök önemli gelişmeler oldu. Özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilerimizin eğitimden istifade etmesi, öğrenci velilerinin duygularını sizlerinde duymasını arzu ederdik.”dedi. 

Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık özetle: “Çocuklarımızı en iyi bir şekilde yetiştirmek devletin görevi olarak bizdedir. Öğretmenlerimizin, velilerimizin çocukları en iyi bir şekilde yetiştirmek hepimizin borcudur. Çocuklarımızın en iyi bir şekilde yetiştirilmesi gereği yapmış olduğumuz bireysel desteklerimizin haricinde destek olmaya çalışıyoruz. Her yıl 150 Bin TL civarında okul ihtiyaçlarına çeşitli destek veriyoruz. Eğitim alanında ciddi bir hareketlilik var. Başarımız her yıl artıyor. Başarılarımızın artmasında hiç şüphesiz birinci derecede öğrencilerimizin, milli eğitim müdürümüzün çalışması, öğretmenlerimizin özverili çalışması ve velilerimizin katkısı var.”dedi.

Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık’ın 2013 yılında başlattığı “Bir Kitap Bir İnsan” okuma kampanyasının devamı olan ve 8. Sınıf öğrencilerine ve yöneticilere dönem tatilinde değerlendirmek üzere 608 adet kitap dağıtıldı.

Kitap Karne ve belgeler; Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, MEM Beşir Nalbant, ME Şube Müdürü Mehmet Doğan, İlçe Müftüsü Ali Erhun, İlçe Malmüdürü Serdar Suat Aytek ile İlçe Nüfus Müdürü Osman İslamoğlu tarafından verildi.

Okul Yönetici ve birinci gelen öğrencileri; Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Nurgül Demir, Geyve Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi Umut Karacan, Geyve Teknik Lise ve METEM Münevver Topaloğlu, Geyve Anadolu Lisesi Şule Rençber, Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi Reyhan Özçelik, Geyve Kazımğpaşa Ortaokulu Eda Nur Akyel, Geyve Osmangazi Ortaokulu Güler Yeşilyurt, Geyve Orta Okulu Oğuzhan Tüylü, Karaçam Şehit Recep Demir Ortaokulu Aziz Bulut, Alifuatpaşa Cumhuriyet Ortaokulu Elif Güler, Geyve Atatürk Ortaokulu Fatmanur Duman, Doğantepe YBO Seyfi Karabıyık, Geyve Gzipaşa Ortaokulu Hayrunnisa Türit, Alifuatpaşa Cemal Gürsel Ortaokulu Talha Mülayim, Akdoğan Ortaokulu Esra Özçelik, Kozan Mehmet-Ayşe Akgül Ortaokulu Gamze Er, Süleyman-Gülsüm Odabaş Ortaokulu Özge Çalış, Eşme Ortaokulu Mehmet Öztürk karne kitap ve belgelerini aldı. Program bitiminde ikram yapıldı.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs