AK Parti Adayları resmen açıklandı!

AK Parti’de uzun süredir merak edilen ilçe adaylarının kim olduğu sorusunun cevabı dün akşam ilerleyen saatlerde belli oldu. AK Parti’de 3 ilçede değişim yaşanırken, 13 ilçe de ise mevcut başkanlar yeniden aday gösterildi.
Ali ARICI Ali ARICI
YEREL SEÇİMLER

AK Parti Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’da yaptığı üst kurul toplantısında ilimizde gösterilecek adaylar belirlendi. 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere ilimizden 88 aday adayı ile giren AK Parti’de Büyükşehir Belediyesi’nin ardından İlçe Belediye Başkan Adayları da açıklandı. 16 ilçe belediyesinin hepsine sahip olan AK Parti’de 3 ilçede değişim yaşanırken, 13 ilçe ise yeniden aday gösterildi.

GİDENLER-KALANLAR


AK Parti Genel Merkez tarafından açıklanan listeye göre Sapanca’da İbrahim Uslu yerine Aydın Yılmazer, Akyazı’da Yaşar Yazıcı yerine Hasan Akcan ve Söğütlü’de Ertuğrul Özcan yerine Hüseyin Genç aday gösterildi. Adapazarı, Erenler, Arifiye, Kaynarca, Karasu, Karapürçek, Hendek, Kocaali, Ferizli, Taraklı, Geyve, Pamukova ve Serdivan ilçelerinde mevcut başkanlar yeniden aday gösterildi.

ŞENTOP DUYURDU

Sakarya ilinin adaylarının açıklanacağını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, twitter’dan duyurduktan kısa bir zaman sonra AK Parti tarafından resmi açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada aday listesinin Perşembe akşamı kulislerden basına sızan liste ile aynı olduğu görüldü.

 

GİDENLER

Sapanca İbrahim Uslu

Akyazı Yaşar Yazıcı

Söğütlü Ertuğrul Özcan

KALANLAR


Adapazarı Süleyman Dişli

Erenler Cavit Öztürk

Serdivan Yusuf Alemdar

Arifiye İsmail Karakullukçu

Karasu Mehmet İspiroğlu

Pamukova Cevat Keser

Kaynarca Zeynur Özel

Taraklı Tacetttin Özkaraman

Ferizli Ahmet Soğuk

Karapürçek Orhan Yıldırım

Geyve Murat Kaya

Hendek Ali İnci

Kocaali Ahmet Acar

GELENLER

Sapanca Aydın Yılmazer

Söğütlü Hüseyin Genç

Akyazı Hasan Akcan

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs