AK Partili belediye başkan adaylarından ilk basın toplantısı

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, açıklanan ilçe Belediye Başkan Adayları ile birlikte AK Parti İl binasında bir basın toplantısı düzenledi.
Ali ARICI Ali ARICI
Toplantı, AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, AK Parti MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Akyazı Belediye Başkan Adayı Hasan Akcan, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, Sapanca Belediye Başkan Adayı Aydın Yılmazer, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Söğütlü Belediye Başkan Adayı Hüseyin Genç, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ile katılımcılar eşliğinde gerçekleştirildi. Adayların açıklanmasının ardından ilk basın toplantısını gerçekleştiren Ak Parti yönetimi basın mensuplarını alınan kararlar hakkında bilgilendirdi.

Birlik mesajı

Birliktelik ve beraberlik mesajı veren ve 30 Mart akşamına kadar AK Parti Teşkilatlarının bütün güçlerini göstereceğini söyleyen AK Parti Sakarya İl Başkanı Uncuoğlu, “Ben bütün bu çalışmalar bu emekler neticesinde, kesinleşen bu listede görev alan bütün başkan adaylarımızın, öncelikle Sakarya’mıza, ilçelerimize, teşkilatımıza, hemşehrimize ve memleketimize hayırlı olmasını Cenabı-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Hepsini teker teker tebrik ediyorum. Zor ve meşakkatli bir süreçte millete hizmet yolunda giydikleri bu ateşten gömleğin hakkını bugüne kadar veren ve vermek için sonuna kadar gayret eden bütün başkanlarımızı ve bu gömleği yeni giyecek olan başkan adaylarımızı da tekrar tekrar tebrik ediyorum, başarılı olmalarını, başarılarının daim olmasını da Allah’tan da niyaz ediyorum. Bu süreçte gördük ki her geçen seçimlerde, yerel seçimlerde siyaset kültürümüzü siyaset yapma biçimimizi bir kademe daha yükseldiğini. Seçmenimizin daha da bilinçlenerek bu konuda tercihini, görüşünü ortaya koyduğunu, daha çok sorgulayan ve bu manada daha çok hizmet bekleyen hemşehrilerimizin olduğunu gördük. Biz inanıyoruz ki yine hizmetin tek adresi olarak, birliğin tek adresi olarak, Türkiye’nin büyük resmini, o resmin bize neler söylediğini, memleket meselelerinin çözümü için millet iradesinin her köşede, her sandıkta nasıl egemen olmasını gerektiğini duyan, bilen, hisseden değerli hemşehrilerimizle biz yine kol kola olacağız. Yine onların sesi, yine onların nefesi olacağız, onlarla birlikte bu hizmet yolunda millete hizmet mücadelesini sürdürmeye devam edeceğiz. 3 ilçemizde bir bayrak değişimi var, ben inanıyorum ki yeni adaylarımızda bu bayrağı alıp canla başla en yüksek noktalara taşımak için, teşkilatlarıyla birlikte, gönül verenleri ile birlikte, bugüne kadar bu davaya hizmet etmiş, alın teri dökmüş bugün bu kurumsal çatı altında bize siyaset yapma bu kurumsal çatı altında propaganda yapma imkanını sunmak için kapı kapı dolaşmış, teşkilat binaları kiralamak için adres adres dolaşmış, bütün kurucularımızdan bugüne kadar gelen, bütün teşkilatımızın kademelerine emek vermiş değerli abilerimiz, kardeşlerimiz büyüklerimizin de o emeklerini her zaman başımızın üstünde tutarak, en iyisini en güzelini her kıyıda köşede ulaşılmamış seçmenimiz, eli sıkılmamış insanımız kalmadan teşkilat faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Sakaryalı hemşehrilerimize AK Partili adaylarımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum, bütün başkan ve başkan adaylarımıza teşekkür ediyorum, onları tebrik ediyorum. Birlikteyiz, her türlü mesele için birlikte sahada ter dökeceğiz 30 Mart akşamına kadar AK Parti Teşkilatları bütün gücünü gösterecek” diye konuştu.

31 Mart

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Sakarya’dan büyük başarı beklediğini belirten AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, “Başarılı olmak zorundayız. Biz bu sözümüzü Başbakan’ımıza verdik. Başbakanımızın huzur bulduğu Sakarya’dan çok büyük başarı bekliyor. Bu fotoğraf, bu başarıyı inşallah 31 Mart gününde bu güzel güler yüzlerle Sakaryalı hemşehrilerimize göstermiş olacağız. Başkan adayı arkadaşlarımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum, bu güzel görevlere başvuran arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

"17-0 yapacağız"


Başkan Toçoğlu ise, “Belki uzun, biraz stresli bir sürecin sonunda dün akşam Genel Merkez’imiz son yerel seçimler için adaylarımızı açıkladı. Genellikle başarılı çalışmalarımızla, vatandaşımızın gönlüne giren arkadaşlarımızla görevlerimize devam ediyoruz. Bu bayrak yarışında 3 ilçemizde bir bayrak taşıma değişikliği oldu. Hem ilçelerimiz için hem Sakarya’mız için hayırlı olmasını biz Allah’tan niyaz ediyoruz. Öncelikle bu uzun ve stresli dönemde aday adayı olmuş ve belediye başkanlığı yapan arkadaşlarım bu süreci büyük bir olgunlukla geçirdiklerini buradan memnuniyet ile ifade etmek isterim. Bu süreç bizi daha da güçlendirmiş ve geleceğe daha güçlü bir şekilde bakmamıza vesile olmuştur. Biz her zaman ifade ediyoruz, belediyecilik bizim işimiz, hizmet bizim işimiz. Artık belediye başkanlığı yarışı geride kaldı bundan sonra hep beraber aday olanlar olmayanlar bütün teşkilatımız hizmet yarışına girmek durumundayız. Milletimize hizmet etmek için, milletimizin hizmet çıtasını en yükseklere çıkarmak için hep beraber bir çalışmanın içerisinde olacağız inşallah. Ben arkadaşlarımızın hepsini tebrik ediyorum, kucaklıyorum hayırlı olsun, Allah utandırmasın diyorum. Hep beraber inşallah Başbakan’ımız ve milletimize verdiğimiz sözü buradan beraberce gerçekleştireceğiz ve Sakarya’da Allah’ın izniyle tekrar 17-0 yaparak milletimizin huzuruna çıkacağız” şeklinde konuştu.

Ali İnci katılmadı

Recep Uncuoğlu, Hendek Belediye Başkan ve Başkan Adayı Ali İnci’nin, Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan anısına Hendek’te düzenlenen turnuvalarda olduğu için düzenlenen toplantıya katılamadığını söyledi. #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs