Emlak Kursiyerlerine Arazide Uygulamalı Eğitim

Geyve Kaymakamlık HEM Gayrimenkul(Emlak)danışmanlığı kursiyerleri arazi çalışmalarını yerinde gördü.
Editör Editör

Sakarya İlkadım Eğitim Kültür SAÜ Emlak Bölümü Mezunları ve Eğitimli Emlakçılar Derneği başkanı HEM usta öğreticisi Hasan Kargün tarafından verilen Emlak(Gayrimenkul)kursana 30 kursiyer katılıyor.

Kargün tarafından verilen kursa katılan kursiyerlerden biri olan Mustafa Yavuz'ın Umurbey Mahallesi(Köy)ndeki üzüm bağına kursiyerleri ile beraber gitti.

Mustafa Yavuz; İlkadım ve Emlak Bölümü Mezunları ile Eğitimli Emlakçılar Derneği başkanı ve HEM usta öğreticisi Hasan Kargün ile beraberinde bulunan kursiyerleri birer müşteri gibi karşılayarak onlara ev sahipliği yaptı.

Geyve Kaymakamlık HEM'e bağlı Emlak Kursu kursiyerleri arazide müşteriye nasıl davranılacağı arazi, bağ veya arsanın getirisinin ne olduğu ve kaç liraya satılacağı hakkında bilgi verdi. 

Yavuz, bağına kadar gelen kursiyerlere bağından istedikleri kadar üzüm alabileceklerini söyledikten sonra ellerindeki poşetleri mutlaka üzüm doldurmadan gitmemeleri için tembih etti. Hatta kursiyer arkadaşlarına kendisi olmasa dahi kendilerine göstereceği bağı kendisi hiç ellemeyip istedikleri gibi üzüm alabileceklerini, hatta gelip bağında piknik dahi yapabileceklerini ifade etti. 

Yavuz, kursiyer arkadaşlarına Umurbey Mahallesi Park'ında çay, dondurma ile meşrubat ikram etmeyi ihmal etmedi.

İlkadım ve Emlak Bölümü Mezunları ile Eğitimli Emlakçılar Derneği başkanı ve HEM usta öğreticisi Hasan Kargün, ev sahipliği yapan Mustafa Yavuz'a, teşekkür etti. 

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs