Kaya, Seçim Startının 2. Sini Sekiharman ile Hisarlık’ta Yaptı

Başkan Murat Kaya seçim startının ikincisini Geyve'ye bağlı Sekiharman ile Hisarlık Köylerinde yaptı.
Editör Editör

Geyve Belediye Başkanı ve AK Parti Geyve Belediye Başkan Adayı Murat Kaya, seçim startının ikincisini de yaklaşık olarak 100 araçlık konvoyla yaptı.

"Geyve'de Huzur ve Hizmete Devam"

Başkan Kaya: “Biz siyasette her zaman samimeyet’ten yana olduk. Geyve’de yıllardır söz verilip yapılmayanları Allah bize nasip etti.” “Ya Bismillah diyerek Seçim startımızın ikincisini Sekiharman ile Hisarlık Köylerine giderek yaptık. Geyve’de Huzura ve Hizmetlere Devam.” dedi.
Sekiharman Göleti Su Tutmuyor Dediler
Sekiharman köyünde gölet yapılmak istendi. Yapılan etüdlere göre gölet su tutmuyor denmiş, rafa kaldırılmış. Dilekçe 94 yılında verilmiş. O tarihten 2003-2004 lere kadar işlem görmemiş. İlçemizden milletvekilimiz var. Vali beye çıktık. Bir sürü sıkıntıdan sonra göleti yaptırdık.

Coşku Seli Dervam Ediyor
Başkan Kaya’nın yaklaşık 100 araçlık konvoy ile seçim startının 2. Si de Sekiharman ile Hisarlık Köylerinde coşkulu bir şekilde oldu.

100 Araçlık Konvoy

Geyve Cumhuriyet Meydanından yaklaşık 100 araçlık konvoy ve partililerle hareket eden Başkan Kaya, Sekiharman Köyünde Muhtar Ali Osman Demir ve köylüler tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı. 

Yatsı namazından önce okunan mevlidi şerifi dinleyip namazın köy camiinde kılınmasından sonra köy kahvesi önünde sloganlar ile karşılanan Başkan Kaya, kahvede bulunanlar ile tek tek tokalaşarak hal ve hatırlarını sordu.

 Her Eve Tanıtım Kitabı Dağıtılacak

Sekiharman Köy Kahvesindeki konuşmasında Kaya, bu güne kadar yapılanları açıkladıktan sonra hakkındaki eleştirilere de cevap verdi. Kaya, yapılanların daha iyi anlaşılması için bastırdığı kitabın en kısa sürede evlere dağıtılacağını ifade etti. Konuşmasına soru – cevap olarak devam eden Başkan Kaya hakkında konuşulanlar ve borçlar konusunda da kısa bilgiler verdi.

Başkan Kaya, beraberindeki kalabalık grup ile Sekiharman Köyünde bulunan ikinci kahvedeki vatandaşlarla tek tek tokalaşıp hal ve hatırlarını sordu. 

Muhtar ve Köylüler Karşıladı
Hisarlık Köy kahvesi önünde köy muhtarı Yaşar Çetintaş ve köylüler tarafından karşılanan Başkan Kaya Kahvede kısa bir konuşma yaptı. Kaya konuşmasında daha çok yapılan hizmetlere yer vererek, sorunların çözümüne yönelik projelerin en kısa sürede hayata geçirileceğini söyledi.

AK Parti İlçe Yönetimi, Gençlik ve Kadın Kolları Eşlik Etti

Başkan Kaya’ya köy gezilerinde; AK Parti İlçe Başkanı Muhittin Irmak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Üyeleri, AK Parti İlçe AK Kadın Kolları Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyesi Neşet Çakır, Partili Belediye Meclis Üyeleri ve kalabalık bir partili grubu eşlik etti.

Geyve'de Şimdiye Kadar Yapılamayanları Allah Bize Nasip Etti

Başkan Kaya köy ziyaretleri sonunda ki açıklamasında şunları söyledi: “Biz siyasette her zaman samimiyetten yana olduk. Geyve’de yıllardır söz verilip yapılmayanları Allah bizlere nasip etti. Ya Bismillah diyerek seçim startımızı verdik. Geyve’de Huzura ve Hizmete Devam. Bayat Köyü ve Kozan Köyümüzde yaşayan vatandaşlarımızın teveccühleri bizleri çok memnun etti. Tüm vatandaşlarıma teşekkür ederim. Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımız AK Hizmetlerle tanıştılar ve tanışmaya devam edecekler.”dedi.

AK Kadınlar Boş Durmadı
AK Parti AK Kadın Kolları Başkanı Aynur Gökdemir ile yönetim kurulu üyeleri ile beraber Belediyenin tek kadın meclis üyesi Fatma Ayhan Yalçın’da yağan yağmurdan sonra köy yollarının çamur olmasına aldırış etmeden ev ev gezerek çalışmalarını sürdürdü.


Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs