Kaya, Belpınar ile Koru Köylerini Gezdi

Geyve Belediye başkanı ve AK Parti Geyve Belediye Başkan adayı Murat Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Muhittin Irmak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclisinin AK Parti’li üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri Şükrü Çelik ve Neşet Çakır, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Üyeleri ile beraber Belpınar ve Koru Köylerini ziyaret etti.
Editör Editör

AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak ve teşkilat üyeleriyle beraber Belpınar ve Koru Köylerini ziyaret etti.

Belpınar ve Koru Bütün Hizmetleri Alacak
Koru ve Belpınar köylerini ziyaret eden Belediye Başkanı ve başkan adayı Murat Kaya vatandaşlar ile sohbet etti. Yeni Büyükşehir yasası ile artık köylerin de Geyve’nin birer mahallesi olduğunu söyleyen Başkan Kaya: “Artık Koru ve Belpınar Geyve Belediyesinin hizmetlerinden istifade edecek.” dedi.

Geyve Belediye Başkanı ve AK Parti Geyve Belediye Başkan Adayı Kaya, yerel seçim çalışmalarına hiç ara vermeden devam ediyor. İlçe Teşkilatı ile Koru ve Belpınar Köyünü ziyaret eden Başkan Kaya vatandaşların sorunlarını da dinledi.

Başkan Kaya, Belpınar Köyünde Muhtar Dursun Karasu ve kalabalık bir köylü grubu tarafından karşılandı.

Güçlü Bir Destek Almalıyız
Başkan Kaya yaptığı konuşmasında; yaklaşan yerel seçimler ve Büyükşehir Belediyesine bağlanmak konusunda bilgiler verdi, yapılacak hizmetleri anlattı. Büyükşehirden isteklerinin yerine getirilmesini talep ettiğinde elinin güçlü olmasını yani güçlü bir destek almasının önemini açıkladı.

Koru Köyünde de Muhtar Nihat Ergen ve köylüler tarafından karşılanan Başkan Murat Kaya, konuşmasında yerel seçimler ile ilgili bilgileri açıklamaya devam etti. AK Parti iktidarında Köylere yapılan hizmetleri anlattı. Yapılan yolların öneminin ne derece önemli olduğunu ifade etti.

Köylerini ziyaret eden Başkan Kaya’ya köylüler kısa konuşmalarında taleplerini de iletti. Söz alanlar özellikle şu talepler üzerinde durdu: “Köylerimizde kanalizasyon yok, bu devirde daha temiz bir köyde yaşamak istiyoruz yardımcı olun. Atık sular boşa akıyor, hem kirliliğe neden oluyorlar hem de binaların temellerine zarar veriyorlar. Köy konağı olan binalarımızın temellerinin güçlendirilmesi gerekiyor.”

Atalay; Kaya'yı Desteklemeliyiz
Başkan Murat Kaya’nın köy gezisine katılan eski DP İlçe Başkanı Erol Atalay: “Koru boğazının çocuğu olan Başkan Kaya bizlerin tarafından desteklenmelidir. Yaptığı çalışmalar, yapacaklarının teminatıdır.” Şeklinde konuştu.

Geyve AK Parti Kadın Kolları Başkan ve Üyelerinden oluşan grup, Başkan ev ziyaretleri yaparak köylü kadınlarla buluşup sohbet etti.

Çalışmalar Aralıksız Devam Edecek
Programın bitiminden sonra yaptığı kısa açıklamasında Başkan Murat Kaya: “Belpınar ve Koru Köylerine yaptığımız gezilerde bizleri yalnız bırakmayan partili arkadaşlarıma teşekkür ederim. Çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.” dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs