Kaya, Melekşeoruç ile Melekşesolak Köylerini Gezdi

Geyve Belediye başkanı ve AK Parti Geyve Belediye Başkan adayı Murat Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Muhittin Irmak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclisinin AK Parti’li üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri Şükrü Çelik ve Neşet Çakır, AK Parti Kadın Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Üyeleri ile beraber Melekşesolak ile Melekşeoruç Köylerini ziyaret etti.
Editör Editör

Başkan kaya ve beraberinde bulunan grup önce Melekşesolak köyüne gitti. Köy kahvesi önünde Muhtar Mehmet Sever ve köylüler tarafından karşılandı. Kaya ve beraberinde bulunanlar Yatsı namazını Köy Camii’nde kıldıktan sonra kahveye geçti. Kahvede yapılanlara ve yapacaklarına kısaca değinen Başkan Kaya kendisine sorulan sorulara da cevap verdi.

Belediye Başkanı ve başkan adayı Murat Kaya vatandaşlar ile sohbet etti. Yeni Büyükşehir yasası ile artık köylerin de Geyve’nin birer mahallesi olduğunu söyleyen Başkan Kaya: “Artık Melekşeoruç ile Melekşesolak köyleriyle diğer köylerde Geyve Belediyesinin hizmetlerinden istifade edecek.” dedi.

Sandık Başında Nerelere Oy Vereceklerini Açıkladı

Başkan Kaya: “Sandık başına gittiğinizde önünüze oy pusulası gelecek, muhtarla beraber 4 adet; 

1-Sakarya Büyükşehir başkanına oy kullanacağız,

2-Geyve Belediye başkanlığına oy kullanacaksınız,

3-Geyve Belediye Meclisine oy kullanacaksınız,

4-Muhtar için oy kullanacaksınız. şeklinde açıkladı.

Başbakanın kullandığı sloganın da “Işıkları Yakın”diye olduğunu ifade eden Kaya, Büyükşehirde Zeki Toçoğlu’na, Geyve’de Murat Kaya’ya yani bize oy kullanacaksınız.”dedi.

Geyve’de Şimdiye Kadar Yapılamayanları Allah Bize Nasip Etti

Başkan Kaya köy ziyaretleri sonunda ki açıklamasında şunları söyledi: “Biz siyasette her zaman samimiyetten yana olduk. Geyve’de yıllardır söz verilip yapılmayanları Allah bizlere nasip etti. Ya Bismillah diyerek seçim startımızı verdik. Geyve’de Huzura ve Hizmete Devam. Melekşeoruç ve Melekşesolak köylerimiz ile diğer köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın teveccühleri bizleri çok memnun etti. Tüm vatandaşlarıma teşekkür ederiz. Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımız AK Hizmetlerle tanıştılar ve tanışmaya devam edecekler.”dedi.

 Katılımcılara Teşekkür Etti

Başkan Kaya yaptığı konuşmasında; yaklaşan yerel seçimler ve Büyükşehir Belediyesine bağlanmak konusunda bilgiler verdi. Yapılan ve yapılacak hizmetleri anlattı. Büyükşehirden isteklerinin yerine getirilmesini talep ettiğinde elinin güçlü olmasını yani güçlük bir destek almasının önemini açıkladı.

Programın bitiminden sonra yaptığı kısa açıklamasında Başkan Murat Kaya: “Melekşeoruç ile Meleksesolak Köylerine yaptığımız gezilerde bizleri yalnız bırakmayan partili arkadaşlarıma teşekkür ederim. Çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.” dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN


GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs