Kaya, Toçoğlu ve Dişli'den Eşme ile Doğantepe Köyüne Şölen Gibi Çıkartma

AK Parti'den Eşme Çıkarması
Editör Editör

Geyve Belediye başkanı ve AK Parti Geyve Belediye Başkan adayı Murat Kaya, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Sakarya Belediye Başkan Adayı Zeki Toçoğlu, Sakarya AK Parti Milletvekili Şaban Dişli, AK Parti İlçe Başkanı Muhittin Irmak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya İl teşkilatı ve yönetişm Kurulu, Belediye Meclisinin AK Parti’li üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri Şükrü Çelik ve Neşet Çakır, Sakarya AK Parti Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Geyve Kadın Kolları başkan ilke yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Üyeleri ile beraber Eşme ve Doğantepe Köylerini ziyaret etti.


Eşme ile Doğantepe köylerini ziyaret eden Belediye Başkanı ve başkan adayı Murat Kaya, Sakarya Büyükşehir Belediye başkanı ve başkan Adayı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli Eşme ve Doğantepe köyünde, önce yatsı namazını köy camiinde cemaatle kıldı. 

Eşme Köyünde halka yeni Büyükşehir yasası ile artık köylerin de Geyve’nin birer mahallesi olduğunu söyleyen Başkan Kaya: “Artık Eşme ve Doğantepe Köyleri de Sakarya Büyükşehir ile Geyve Belediyesinin hizmetlerinden istifade edecek.” dedi.

Geyve Belediye Başkanı ve AK Parti Geyve Belediye Başkan Adayı Kaya, yerel seçim çalışmalarına hiç ara vermeden devam ediyor. İlçe Teşkilatı ile Eşme ve Doğantepe Köylerini ziyaret eden Başkan Kaya, Başkan Toçoğlu ve Milletvekili Dişli vatandaşların sorunlarını da dinledi.

Başkan Kaya, Toçoğlu, Dişli ve ekibi Eşme Köyü Muhtarı Osman Öztürk ve kalabalık bir köylü grubu tarafından karşılandı.

Başkan Kaya yaptığı konuşmasında; yaklaşan yerel seçimler ve Büyükşehir Belediyesine bağlanmak konusunda bilgiler verdi, yapılacak hizmetleri anlattı. Büyükşehirden isteklerinin yerine getirilmesini talep ettiğinde elinin güçlü olmasını yani güçlük bir destek almasının önemini açıkladı.

Sakarya Büyükşehir Belediye başkanı ve AK Parti Sakarya B.Şehir Belediye başkan adayı Toçoğlu; İlçe ve köylerinde büyükşehire dahil olmasından sonra su, kanalizasyon gibi hizmetlerinde kendileri tarafından getirileceğini ve AK Parti iktidarında Köylere yapılan hizmetleri anlattı. Yapılan yolların öneminin ne derece önemli olduğunu ifade etti.

Konvoydaki grup Doğantepe Köyünde Muhtar Altan İnönü ve köylüler tarafından karşılandı.

Eşme ile Doğantepe Köylerini ziyaret eden Başkan Kaya, Başkan Toçoğlu ve Milletvekili Dişli sırasıyla söz alarak halka seçimler, yapılan ve yapılacak işler hakkında açıklamalar yaptı.

Doğantepe Köyü Mıuhtarı ve Azaları tarafından Başkan Toçoğlu'na "Büyük Başkan Köyümüze Hoşgeldin" yazılı çiçek hediye etti.

Programın bitiminden sonra yaptığı kısa açıklamasında Başkan Murat Kaya: “Eşme ve Doğantepe Köylerine yaptığımız gezilerde bizleri yalnız bırakmayan partili arkadaşlarıma teşekkür ederim. Çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.” dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN
GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs