SML’de Velilere Çay İkramı


Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğretmenleri, YGS’ye girecek olan 12.sınıf öğrencilerinin velilerine çay ikram etti.

Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Anadolu Sağlık MeslekLisesi müdür vekili Ahmet Akkuş ve Rehberlik öğretmeni Esra Dinç 23 Mart 2014Pazar günü YGS(Yükseköğretime Geçiş Sınavı)’ye girecek olan lise son sınıföğrencilerinin velileriyle toplantı yaptı.

Velilere çay ikram edenöğretmenler ve okul müdürü Ahmet Akkuş: “ Sınava girecek öğrencilerinize değerveriniz. Derslerinden anlamasanız bile, çalışma odalarına giderek halinihatırını sorunuz. Onlara arkadaş gibi yaklaşırsanız, kendilerine güven gelir vederslerine daha sıkı sarılırlar.”dedi.

 

Rehberlik öğretmeni EsraDinç, YGS hakkında velileri bilgilendirici sunum yaptı:”Çocuklarınızı başka çocuklarla kıyaslarsanız, o da sizi başka velilerle kıyaslar. Çocuğunuzu kendi başarısıyla kıyaslayın.Mesela geçen yıl daha başarılıydın, bu yıl niçin aynı gayreti göstermiyorsun? 


Çocuğunuzun sınav öncesi dönemde en önemli gereksinimleri; huzurlu, sakin, mutlu bir aile ortamıdır.Huzurlu, sakin, sevgi ve destek dolu evde yaşayan çocuklar, sınavlarda daha başarılı olur.”dedi.

  

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs