4 Adet Çöp Kamyonu Daha Alındı

Geyve Belediyesince alınan hidrolik sıkıştırmalı çöp kamyonları teslim edildi.
Editör Editör

Seçim çalışmaları yaptıkları köylerden biri olan Çine Köyünde gelen çöp kamyonlarının müjdesini verdiği Geyve Belediyesi tarafından satın alınan,  alt ve üst yapıya uygun donanım ile donatılan ve sınıfının en üst modeli olan Mercedes-Atego marka 4 adet çöp toplama kamyonu 650 Bin TLye alındı.

Belediyenin girişimleri sunucu, alınan bu araçlar ile hizmet kalitesini yüksek bir seviyeye çıkaracaklarını ifade eden Başkan Kaya; temiz ve yaşanılır bir ilçe oluşturmak için büyük çaba gösterdiklerini belirterek, hizmete başladıkları günden bu yana belediyenin filosuna her geçen gün yeni araç katarak araç filosunu yenilediklerini söyledi.

Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada halkımıza karşı sorumluluğumuzu yerine getirmeye çalışacağız. Halkımız için hizmetlerimize ve çalışmalarımıza devam edeceğiz diyen Başkan Kaya, Belediye başkanları için bir aracın, iş makinesinin ne demek olduğunu çok iyi bildiğini ifade ederek, çöp toplayamayan, yolunu açamayan belediyecilikten bugünlere geldiklerini söyledi. Sözlerine şöyle devam eden Kaya: “Filomuza kazandırdığımız yeni araçlar ile ilçemizin temizliğine yeni bir soluk ve önemli faydalar getireceğine inanıyorum. Milletimize hizmet etmeyi nasip eden Allaha sonsuz şükürler olsun. Bu hizmetlerin tamamı Geyve için  araçların  halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs