CHP Geyve Seçim Bürosu Açıldı

CHP Geyve seçim bürosu Dere Sokak’ta açıldı.
Editör Editör

CHP Geyve seçim bürosu açılış törenine; CHP Genel Bşkan Yrdımcısı Haluk Koç, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ecevit Keleş, CHP Geyve Belediye Başkan Adayı Erol Akyel, CHP Geyve Belediye eski Başkanı Atilla Zeytinoğlu, CHP İlçe eski Başkanı Ali Rıza Kaya, İl Genel Meclisi Üyesi Osman Erköse, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP KK Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ecevit Keleş törendeki konuşmasında özetle şunları söyledi: “30 Martta bütünlüğümüzü sağlayamazsak ağlamaya devam ederiz. Biz sadece vatandaşımızın kalbine dokunarak siyaset yapıyoruz. CHP zor anlar yaşayan çiftçimizin partisidir. CHP de siyaset yapmak, CHP ye oy vermek bir gururdur. CHP li belediyelerin yaptıkları konuşuluyor. Biz bir aileyiz, aramızdaki kavga, partimizin daha çok yükselmesi kavgasıdır. 30 Martta Geyve’de halkın iktidarını kurmağa geliyoruz. Geyve benim pilot bölgemdir, rica ediyorum; bir birinize kenetlenin. Erol Akyel’i başkan koltuğuna oturtun.”dedi.

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç konuşmasında özetle: “Hepimiz, milletvekili dokunulmazlığımız ve kürsü dokunulmazlığımızın kaldırılması için imza verdik. Aradan yıllar geçti, Türkiye’de verilen sözler yerine getirilmedi. Başbakanın eli kana bulaştı. Hırsızlık yapan bakanlar ve çocukları korundu. CHP Genel Başkanı için fezleke hazırlandı. Utanmıyor musun AKP?”dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç: “Neleri yaşadıklarımızı biliyorsunuz. İstedikleri kadar alo Fatih bulsunlar, bizler kapı kapı dolaşarak doğrunun yanında olduğumuzu anlatacağız. Hepimizin bir kökeni var, benim ki Kafkasya ya dayanıyor. Ben reddetmiyorum ki gurur duyuyorum. Benim kimliğim; Türk Milletinin şerefli bir yurttaşı olmaktır. Baskıya karşı hepimiz direnmek zorundayız. Her helal oy, hırsızlığa karşı bir tokat olmalıdır.”

Seçim bürosunun kurdelesini misafirler birlikte kesti. Açılış sonunda gelen misafirlere ve vatandaşlara pilav ikram edildi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs