Geyve'de YGS'ye Girecek Öğrencilere Çiğ Köfte Ziyafeti

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğretmenleri, YGS'ye girecek öğrencilere çiğ köfte partisi düzenledi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi idareci ve öğretmenleri, YGS'ye girecek öğrencileri motive etmek için çeşitli etkinlikler yapıyor.


YGS SINAVI İÇİN ÇİĞ KÖFTELİ MORAL EĞİTİMİ

23 Mart 2014 Pazar günü Yükseköğrenime Geçiş Sınavına girecek olan 12.sınıf öğrencilerine, öğretmenler elleriyle hazırladıkları çiğ köfte, pasta, tatlı, kek, kurabiye, pide ikram etti.


Çiğ köfte partisine Geyve Milli Eğitim Müdürü Beşir Nalbant, şube 

müdürleri Davut Karamehmetoğlu ile Mehmet Doğan, öğretmenler, veliler ve YGS'ye girecek öğrenciler katıldı.

Geyve Milli Eğitim Müdürü Beşir Nalbant, yaptığı konuşmada Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin güzel ahlaklı ve başarılı oluşlarından duyduğu memnuniyeti belirtti.


HER ŞEY ÖĞRENCİLER İÇİN

Okul müdürü Ahmet Akkuş"Öğrencilerimizi YGS'ye motive etmek için düzenlediğimiz çiğ köfte partisine katılan daire amirlerimize ve velilerimize çok teşekkür ederim. Biz her şeyimizi öğrencilere göre endeksledik. Onların başarılı olmaları için, bu tür etkinliklerimiz devam edecektir."dedi.


HEM OYNADILAR HEM TEŞEKKÜR ETTİLER

Öğrenciler çiğ köfte ziyafetinden sonra müzik eşliğinde oynadılar. Bu partiyi düzenleyen okul idaresine ve öğretmenlerine teşekkür ettiler.


Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

a

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs