Berber ve Kuaförlerde Yoğunluk

Bayramın gelmesiyle birlikte berber ve kuaförlerde yoğunluk arttı.
Editör Editör

Bazı vatandaşların bayram traşını son güne bıraktığını anlatan Erkek Kuaförü Adem Akbaş: “ İş yerimizde yoğunluk oluyor. Herkes bir an önce traş olup gitme derdinde. Bazı müşterilerimize randevu veriyoruz. Günlerce ayakta bekliyoruz ancak bu günler bizim iple çektiğimiz günler olduğu için şikayetçi değiliz. Kurban Bayramı'nın tüm İslam Alemine, ülkemize ve bizlere hayırlar getirmesini, Gazilerimize acil şifalar, Şehitlerimize ise Allahü Teala'dan rahmet ve mağfiret dilerim.” dedi.

Altın Makas Erkek Kuaförü İbrahim Maden; müşteri fazlalığından dolayı gece geç saatlere kadar çalıştıklarını söyledi. Fazla yoruldukları için, genelde bayramların ilk gününü uyuyarak geçirdiğini ifade eden Maden: “Haftanın yorgunluğu üzerimize çöküyor. Bayram namazını kıldıktan sonra ailemle bayramlaşıp uyuyorum. Dinlendikten sonra akraba ziyaretlerine başlıyoruz. Kurban Bayramı'nın tüm İslam Alemine, ülkemize ve bizlere hayırlar getirmesini diler, Gazilerimize acil şifalar, Şehitlerimize ise Allahü Teala'dan rahmet, mağfiret. makamları cenneti ala olsun dilerim.” şeklinde konuştu. 

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs